|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
lancome: maquicake?
Czy spotkałyście się wcześniej z tą serią (maquicake)? Dużo tego pojawiło się na Allegro i w śmiesznych cenach (16 cieni+2róże+2 podkłady 100zł, albo 3podkłady w kompackie 50-80zł), o co chodzi? Na jednej aukcji była informacja iż jest to produkt na licencji polskiej (?!). Na stronce Lancoma nie ma nic z serii maquicake. Czy te produkty są w ogóle oryginalne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: lancome: maquicake?
Naprawdę nikt sie nie zetknął z maquicake?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie nie sa to oryginalne produkty lancome...zreszta nie raz mi sie obilo ze najwiecej podrobek na allegro to wlasnie kosmetyki lancome.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hmmm, sama mam taki do sprzedania bo jest dla mnie za jasny... kupilam na allegro i nie wyglada na podrobke, wrecz przeciwnie. zaniepokoilam sie waszymi informacjami, ale szukalam w necie i lancome maquicake wystepuje na aukcjach i w sklepach internetowych calego swiata, w tych najlepszych. i z tego co widze to jest to ten sam dokladnie produkt - wiec chyba nie ma paniki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
sa na stronach japońskich, koreańskich itp.
też kupiłam na allegro (właśnie wcześniej sprawdzałam) a teraz chyba sprzedam, bo mi się znudził, poza tym matuje w lecie to dziwnie wygląda, taka matowa twarz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja tez w koncu kupilam... W takim zestawie z cieniami. Puderki niczego sobie, ladnie matuja, byle nie na mokro - straszna skorupa sie tworzy a krycie malenkie. Za to cienie hmmmm... Jak dla mnie porazka, niczym takie bazarowe - matowe w bardzo ostrych kolorkach, nie dla mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
skoro mowicie ze ta seria jest na wielu zagranicznych stronach to pewnie jest i oryginal ale mi sie jakos nie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
zazwyczaj kolorowe sa wazne 3 lata. A co do tego maquicake to dziwna sprawa. Wazny do 2006, eleganckie opakowanie (no poza tym S na wieczku - nie wiadomo po co to), wyglada naprawde na oryginal. Nawet kod kreskowy sprawdzalam i rzeczywiscie z Francji. Niby wszystko ok. tylko te cienie takie bazarowe... No ale jak ktos lubi... Ja tam z pudru jestem zadowolona, wiec nie zaluje zakupu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.