|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
dodatki do sukni na październik
Mam problem bo kompletnie nie wiem co dobrać do sukni (na zdjęciu). Czy brać rękawiczki, czy bolerko, na koniec października przydało by się jeszcze coś ciepłego. Jestem drobniutka, suknia będzie raczej z szelką (coś jak na zdjęciu) więc nie wiem czy pasuje wtedy jakiś naszyjnik czy już nie, kolczyków nie będę mieć, włosy planuję pół spięte, makijaż jeszcze nie wiem (jasna cera, ciemne brązowe włosy). Kwiaty hmm... skłaniam się ku białym różom z ew. dodatkami bordo... co jeszcze nie wiem...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dodatki do sukni na październik
Jeżeli będziesz miała szelkę to może lepiej zrezygnować z naszyjnika. Ja bym tu uwagę skupiła na kolczykach i może - ale nie koniecznie bransoletce. Rękawiczki według mnie nie są dobrym rozwiązaniem. Ale mojego zdania możesz nie brać pod uwagę w tej kwestii bo mi się rękawiczki nie podobają przy żadnej sukni niestety. Za to bolerko lub jakiś szal na ramiona dałabym tu zdecydowanie
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
hmm.. czytam tak jakbym to ja była Tobą
![]() Ja mam podobną sukienkę,ma szelkę na szyi i kupiłam sobie naszyjnik i kolczyki.Zdjęcie mogę zrobić i jutro umieścić. Też mam ślub pod koniec października i nie wiem co ubrać. Mam bolerko z długim rękawkiem , ale chyba dokupię coś delikatniejszego. Nie wiem, czy mam kupić rękawiczki. Suknie przymierzam 3 dni przed ślubem także tam na miejscu się będę decydować, bo tak na oślep nie ma co kupować.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Z kolczykami może być u mnie problem bo nie noszę wogóle, a może być sama bransoletka? Jaka by pasowała? W końcu chyba zdecyduję się na jakieś delikatne bolerko 3/4 (koronka czy coś innego) i na to futerkowe bolerko, na allegro znalazłam takie : http://allegro.pl/item703657229_bole...na_wymiar.html , http://allegro.pl/item697870630_bole...s_futerko.html
z rękawiczek chyba faktycznie zrezygnuję , jak myślicie?Emilia pokaż fotki naszyjnika i kolczyków
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Zamiast kolczyków możesz założyć klipsy
Myślę, ze każdy, kto robi biżuterię jest w stanie przerobić kolczyki na klipsy. Ale jeżeli chcesz w ogóle zrezygnować z ozdoby w uszach to można bransoletkę szeroką założyć
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Ja też uważam, że powinnaś zrezygnować z rękawiczek. Teraz już są niemodne i rzadziej je się zakłada. Ale jak uważasz. Ja tez mam ślub w październiku i tylko kupię bolerko, ale jeszcze nie wiem jakie...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.