|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pomaturalna rada
Hej ! jestem tu nowa , ale pomyślałam sobie ,że Wy drogie wizażystki mi pomożecie !! W tym roku miałam maturkę i niestety klapa nie zdałam dwóch przedmiotów ... i wiecie jak się teraz czuje ?? Wszyscy moi znajomi na studia , a ja .... szkoła policealna !! Po prostu stają mi łzy w oczach !! Może Wy mnie jakos pocieszycie ??
Pozdrawiam !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Pomaturalna rada
uczyłaś się ale byłaś tak zestresowana że nic nie wiedziałaś... czy olewałaś wkuwanie??
Przcież jeszcze będziesz mieć nie jedną szansę na to, żeby zdać tą maturke ![]() Powodzenia na przyszlość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
proszę się więcej uczyć , siostro.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witajcie Wizażanki (ostatnim razem mi się pomyliło z lekka)
Uczyłam się do maturki ,może nie za dużo ,ale uczyłam się !! Oblałam z historii ( pisemnej) po prostu nie trafiłam w temat (feudalizm jako system społeczno - gospodarczy) a z angielskiego nigdy nie byłam orłem i raczej nim nie będę !! Ale dzięki Olu ![]() PA !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No oczywiśćie kokusiu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Skarbie a może niekoniecznie do policealnej tylko np. zrobiłabys sobie jakiś kursik żeby mieć "papier" z języka jakiegoś ???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz nie ma co wracać do tego, po prostu wykorzystaj ten rok jak najlepiej dla siebie ![]() Aha i nie przejmuj się opiniami innych ludzi, bo to jest Twoje życie a nie ich ![]() Głowa do góry ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Liwuś, nic się w naszym życiu nie dzieje bez przyczyny. Powtarzałam to sobie zawsze, kiedy było mi źle i wydawało mi się, że cały świat się walił na głowę. Wiesz, po czasie, z perspektywy okazuje się, że właśnie dzięki jakieś tam porażce udaje się osiągnąć jeszcze więcej. Takie zdarzenia hartują charakter. Zaciśnij zęby i powiedz sobie "ja wam jeszcze pokażę" - i pokaż wszystkim, że jeden oblany egzamin nie świadczy o niczym. Będzie dobrze!
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki dziewczyny za radę i za pocieszenie !! Już mi lepiej , naprawdę wielkie dzięki
![]() Pozdrawiam !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj masz masę możliwości....Kurs językowy w jakieś dobrej szkółce języków obcych ja polecam JDJ i Empik.Dobrze podszlifujesz język....A co do historii to no cóż to straszna kobyła, wielka pamięciówka (wiem bo ją studiuję). Nie musisz od razu iść do policealnej ,ale np. znaleźć jakąś pracę dorywczą i iść na jakiś kurs może być też np. komputerowy czy inny, który podniósł by na przyszłość Twoje kwalifikacje.....
Głowa do góry wiadomo pierwsze reakcje są najgorsze....Musisz nad wszystkim pomyśleć w spokoju... Pozdrawiam Kamila |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.