|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
praca licencjacka
pytanie z innej bajki
![]() ile osób powinno być przebadanych w ankiecie na potrzeby pracy licencjackiej??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re:pomoccccccyyyyyyyy praca licencjacka
prosze odpowiedzcie to dla mnie bardzo ważne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
To bardzo..., mhmmm - za bardzo ogólnie sformuowane pytanie. To zależy z jakiej praca jest dziedziny, czego konkretnie dotyczy (co to za materiał???), jakich wyników się spodziewasz. Generalnie zasada jest prosta "im więcej tym lepiej"...
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dzieki za odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Temat rzeczywiści świetny.
Nie chcę się tu za bardzo mądrzyć, bo ja zupełnie z innej bajki jestem, ale jak na pracę licencjacką wydaje się całkiem nieźle... Chociaż gdybyś znalazła jeszcze te 20 osób, to tak ładnie możnaby przeliczyć wszystko na procęty!!! Pewnie wszystkich znajomych już odwiedziłaś z ankietami, ale spróbuj! Wyniki będą bardziej wiarygodne. Chociaż pewnie nie będzie źle jak zostanie tak jak jest. Ale może wypowie się jeszcze ktoś, kto studiuje/studiował podobny kierunek, bo mojej biologii nijak tu nie przypnę...
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A może my tutaj będziemy mogły wypełnić tę ankietę?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Zapytałam się dla świętego spokoju,bo właśnie siedze i szlifuje prace(i wizaż też szlifuje
![]() ![]() To jest tak,że ankieta jest już zrobiona i nie chce mi sie poprawiać.W poniedziałek niose ją do promotorki i zobaczymy co ona na to.Mam nadzieje że bedzie dobrze ps.Lejka trzeba było być w Rzymku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1.ja byłam w rzymie.
![]() 2.moja przyjaciółka właśnie robi licencjat z rzeczonej dziedziny(pisze o irlandii),może studiujecie razem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
wątpie koko bo ja aż na końcu Świata sie ucze(czyt.Szczecin)
![]() zmykam do pracy nad pracą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() powodzenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Re: praca licencjacka
Próba ogólnopolska to 1040 osób
![]() Ale po konsultacji z mężem doszlismy do wniosku że powinno wystarczyć Ci ok 100 osób. Powinnaś chyba pilnować żeby to były różne osoby - nie z tego samego srodowiska, regionu, miasta itd bo wyniki nie będą przekrojowe... Zresztą nic Ci promotor nie powiedział na ten temat? Wydaje mi się że jeśli chodzi o Rzym to problem może być jeszcze z Watykanem - prawdopodobnie ludzie z niższym wyksztalceniam, głęboko wierzący, starsi będa to misto uważali za bardziej atrakcyjne niż Ci którzy duzo podróżują, są bogatsi itd... Ja na przyklad wybrałabym Paryż czy Wiedeń ale moja "papieska" krawcowa w życiu nie zamienila by Rzymu nawet na Haiti ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.