|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jutro do fryzjera, a ja nie wiem jaki blond wybrać :/
Witam jutro wybieram się do fryzjera. Fryzurkę mam wybraną ale nie wiem jaki blond będzie najlepiej pasował do mnie. Nie chciałabym jakiegoś zbyt jasnego żółtego blondu.
Tak wyglądam: Załącznik 2749153 Fryzurka w symulacji: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...etrics=gemius. A o to dwa blondy nad, którymi się zastanawiam: 1. Bardzo bardzo jasny blond ciepły http://www.kegel-aj.com/24.JPG 2. Bardzo jasny blond złoty http://www.kegel-aj.com/25.JPG a może macie jakieś inne propozycje? Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2010-01-04 o 09:01 Powód: edycja tytułu |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Judro do fryzjera, a ja nie wiem jaki blond wybrać :/
Ale oba blondy, które zaproponowałaś są żółte... a piszesz, że nie chcesz żółtego więc już nie rozumiem
kolor z symulacji jest ładny i myślę, że będzie Ci pasował ![]() ewentualnie zrób sobie jakiś beż, beżowy blond lub perłowy blond - one nie wychodzą żółte ani popielate tylko tak "pomiędzy"
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Chodziło mi, że nie chce nic takiego jaskrawego ten pierwszy wydaje mi sie lekko stonowany.
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że jeżeli pokażesz fryzjerce to zdjęcie z symulacją fryzury to na pewno zrobi Ci taki kolorek
zapewne rozjaśni włosy i użyje odpowiedniego tonera
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie lepiej bedziesz wygladac w tym pierwszym odcieniu
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
nie ścinaj się jak na symulacji bo kompletnie ci ta fryzura nie pasuje !! wyglądasz mało kobieco w niej, ja bym była za czymś z bardziej zaznaczoną grzywka i dłuższym tyłem
a co do koloru - broń boże żadnego z tych 2 które proponujesz, są ciepłe, żółtawe - dla twojej cery to bedzie zbrodnia uwierz, ten z symulacji w tonacji popielu ci bardziej pasuje
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce byc nie mila, ale jak nacisnelam zdjecie z symulacji to myslalam ze sie pomylilam, bo wyglada to bardziej jak mezczyzna....
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno nie takie blondy jak na zdjeciach, to będzie zabójstwo dla Ciebie!
Wydaje mi się, że kolorek powinien być taki http://www.kobieta.byc.pl/photo//max...0_d96d00ce.JPG Bądź taki https://polki.pl/work/privateimages/formats/E/27960.jpg Grzywka na bok i będzie dobrze, byle nie takie ciecie jak w symulacji!
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- poza tym, co sie tak uparlas na te blondy ! Kompletnie Ci nie pasuja ... Ciecie tez nie ... Jak na moje oko, powinnas pozostac przy swoim naturalnym kolorze, albo pofarbowas sie na czekoladowy braz.
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
popieram dziewczyny - nie farbuj sie na blond i znajdz inna fryzure,ta nie bedzie Ci pasowac
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
ja tez jkiedys rozjaśnialam wlosy na blond i powiem ci ze z takiego koloru nie uzyskasz wymarzonego blondu, przynajmniej nie odrazu. wiec nie wyobrażaj sobie ze mozesz sobie wybierac w odcieniach bo dla twojego koloru wlosów to będzie masakra taka zmiana. bedziesz miala niezle siańsko. proponuje inny kolor. pozdro
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
ja równiez odradzam blond
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Masz ładny kolor włosów, który ci pasuje. W kanarkowym blondzie nie będzie ci do twarzy. Powinnaś postawić przede wszystkim na zmianę kształtu fryzury. Po pierwsze odpowiednie cieniowania do drugie przedziałek na bok i po trzecie regulacja brwi.
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

kolor z symulacji jest ładny i myślę, że będzie Ci pasował