|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Firma organizująca ślub plenerowy
Hej dziewczyny!
![]() Szukam jakiejś firmy z północnej części Polski, która zajmuje się organizacją ślubów, a w szczególności ślubami plenerowymi. Bardzo by mi na tym zależało, więc, jeżeli są jakieś Wizażanki z tamtych okolic, ślicznie bym prosiła o jakieś namiary/linki. Jednym słowem - cokolwiek! Z góry dziękuję i buziaki dla Was! |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Firma organizująca ślub plenerowy
Czesc
ja sie dolaczam + chcialabym wiedziec czy te firmy ktore polecicie robily dla was slub? i co zaproponowaly? |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Ja jestem zainteresowana zorganizowaniem ślubu w plenerze pod warszawą, jeśli któraś z was zna sposób na zorganizowanie go tj. jakiś miły idący na rękę ksiądz czy firma byłabym baaardzo wdzięczna za wszelką pomoc |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, znam jedną agencję i szczerze polecam. Byłam w czerwcu br na ślubie, który organizowała firma z Olsztyna. Ślub był w małym kościółku - ledwie 100 osób tam się zmieściło, a przyjęcie na dziedzińcu zamku-muzeum i było stylowo, elegancko i bardzo niecodziennie. Stoły stały pod arkadami, na stołach tafta i świece, jedyne światło, które rozpraszało mrok. Bardzo, bardzo nastrojowe. Z zewnątrz zamek był oświetlony pochodniami. Kuzynka i jej TZ świeżo poślubieni siedzieli na stylowej kanapie pod wieńcem na najlepszym miejscu. Jedzenie też było super - szwedzki bufet w chłodnej sali w podziemiu, i tort wniesiony o północy po pokazie sztucznych ogni. A muszę dodać, że organizatorzy mieli trudne zadanie - nie było żadnego zaplecza kuchennego, a jedzenie ciągle było gorące i świeżutko podane.
Tańce zrobili na dziedzińcu, pod gwiazdami. Dziedziniec wyłożyli podłogą z wykładziną, więc nawet na bosaka (dobrze po północy zdjęłam wysokie obcasy) dobrze się tańczyło i pończochy mi ocalały. Orkiestra też była świetna, żałuję że nie znałam ich wcześniej, bo na moim weselu rok wcześniej była taka sobie muzyczka. Ta agencja jest z Olsztyna, nazywa się bodajże avena, na pewno znajdziecie ich stronę w Int. Tam są dwie kobiety, które to prowadzą, widać że się znają na robocie. I mają ciekawe pomysły. I dobrą obsługę, świetnych kelnerów - jak mrówki się uwijali. Kuzynka nie chciała powiedzieć, ile zapłacili, ale uważam że za ślub i imprezę w takim miejscu warto dać każde pieniądze. Zwłaszcza, że widać było, że agencja nie naciągała - nie było jakiś głupich zbędnych ozdóbek, wiecie co mam na myśli - żadnych niepasujących kretyńskich aniołków, piórek i baloników. Bardzo stylowo to zrobili. Same dzwońcie i pytajcie ich, co tam będę gadać ![]() Odmeldowuję się i idę do domku. TZ z obiadkiem czeka. Miało być leczo... Mniam! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.

- jest naprawdę wesoło!