|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie wiem co się dzieje ;<
Mam problem. Nie mam regularnych cyklów. Są ok 30 dni, ale nie ma bardzo dużych wahań. Dzisiaj jest 22 dzień i pojawiła mi się brązowa wydzielina. Na dodatek czuję taki dziwny ból po prawej stronie na dole brzucha i boję się, że to może mnie boleć jajnik. Ból nie jest silny. Mam 15 lat, miesiączkuję od 3 lat. Co to może byc? Do ginekologa nie chcę iść. ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie wiem co się dzieje ;<
myślę że odpowiedź na to pytanie zna tylko ginekolog. dlaczego nie chcesz isć? wstydzisz się? jak tak to nie ma czego, on/ona Ci tylko pomoże. powinnaś pójść jak najszybciej żeby dowiedzieć się co to takiego i zacząć to zwalczać bo jak to zaniedbasz to dopiero może zrobić się coś groźnego.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
czasem nadchodzi taki moment ze trzeba isc w koncu. moze dla Ciebie to wlasnie ten moment. nie martw sie, moze wydzielina nie ma nic wspolnego z jajnikami. moze to np wyrostek
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mój ostatni cykl trwał bodajże 12 dni a pierwsze 7 to były brązowe plamienia, poza tym tak jak Ty mam nieregularne cykle. I niestety mam nadżerkę, powinnaś iść do lekarza.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.