|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Na jaki film zabrać kuzynów??
W przyszły łikend przyjeżdżają do mnie dzieci mojej siostry - 15 i 17 lat... trochę głupi wiek
obiecałam im, że pójdziemy do wielkiego kina na jakąś super zabawną komedię. Teraz mam zagwozdkę bo nie wiem, jaki film wybrać żeby trafić w ich gusta... hmmm.... może coś doradzicie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na jaki film zabrać kuzynów??
Najlepszym rozwiązaniem będzie sprawdzić wspólnie program kin i wybrać cos wspólnie. Bilety zawsze zdążysz kupić
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Niekoniecznie komedie, ale powinno się spodobać:
http://cinema-city.pl/index.php?module=movie&id=1017 http://cinema-city.pl/index.php?module=movie&id=1106 http://cinema-city.pl/index.php?module=movie&id=1052
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeżeli to dwoje chłopaków to Hancock napewno da radę
(o ile jeszcze leci w twoim kinie). Nota bene, troche dziwne to pytanie bo nie wiemy z jakiego repertuaru mamy wybór, a przecież filmy w kinach nie są wybierane na zamówienie .Jeżeli mieszkasz w jakimś większym mieście, to zdecydownie polecam seanse w 3D (obecnie na ekranach większych kin : Podróż do Wnętrza Ziemi 3D, oraz Wyprawa na Księżyc 3D) dla dzieciaków to naprawde wielka frajda. |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Może "Boski chillout"?? Historia dwóch gości popalających trawę i przez przypadek zamieszanych w mafijne porachunki
Może być ciekawe, w końcu to już duże chłopaki, a za seans w 3D to mogliby się trochę obrazić
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Fakt, że może trochę głupie to moje pytanie, ale szczerze mówiąc - spanikowałam!! jak się dowiedziałam o ich przyjeździe
![]() Nie chcę wyjść na jakąś starą zramolałą ciotkę. Dzięki za propozycje, przyjrzę się im dokładnie, a ostatecznie pewnie wybierzemy razem ![]() Mi pasi ten "Boski chillout" bo mój chłopak coś o tym filmie wspominał, więc może poszlibyśmy całą czwórką hmm.. a nota bene - ktoś już widział ten film? Warto? 3D to dobry pomysł, myślę, dla ludzi w każdym wieku Ja tam uwielbiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

obiecałam im, że pójdziemy do wielkiego kina na jakąś super zabawną komedię. Teraz mam zagwozdkę bo nie wiem, jaki film wybrać żeby trafić w ich gusta... hmmm.... może coś doradzicie? 

....
(o ile jeszcze leci w twoim kinie). Nota bene, troche dziwne to pytanie bo nie wiemy z jakiego repertuaru mamy wybór, a przecież filmy w kinach nie są wybierane na zamówienie
.