|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam kolorówki-oddam 55/100 ml DIOR ADDICT!!!!
nieaktualny
Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2008-11-03 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam kolorówki-oddam 55/100 ml DIOR ADDICT!!!!
bardzo mi zależy w pierwszej kolejności na meteorytach,poczekam moze mi ktoś zaproponuje-jeśli nie odezwe sie w sprawie Diora
niestety nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam do mnie,poza wątkiem mam lampę do robienia paznokci, taką jak na zdjęciu, tyle ze to nie ta sama. Była uzywana, ale w dobrym stanie, żarówka jest nowa
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam dla siebie
Nie tego typu lampy szukam-tunelowej..z wątku podoba mi sie tylko fixer Kryolan-szkoda że już nie masz pryzm i kompaktu Diora.Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A co konkretnie mogłabyś oddac i jakich firm.?Oprócz addicta mam w wątku pare rzeczy-link w podpisie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Mam 2 proszki akrylowe Buschmann z niemiec biały, przeźroczysty. Otwarte 2msc temu zrobione nimi było 10palców, ubytek niewielki. Mogłabym oddać szablony do robienia akryli bez tipsów z rozmiarami. Tipsy w kasetce mleczne. Ozdób mam mnóstwo wręcz aż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Oferuję:
1. błyszczyk Givenchy, POP GLOSS CRYSTAL, przepiękny, przejrzysty fioletowy kolor z mieniącymi się niebieskimi drobinkami, na ustach transparentny i naturalny - została ponad połowa 2. mini błyszczyk Clinique, SUPERBALM MOISTUTIZING 5 ml, przejrzysty ciepły różowy kolor - 02 Raspberry - użyty raz 3. najnowsza, "BŁYSZCZYKOWA" pomadka Givenchy, ROUGE INTERDIT SHINE, piękny oranżowo - czerwony kolor ze złotymi drobinkami nr 10 Sunshine, użyta kilka razy 4. pomadka z najnowszj "błyszczykowej" serii DIOR, DIOR ADDICT HIGH SHINE nr 566 ROSE COLLECTION, piękny, delikatny, cieplutki róż - użyta dwa razy, tester z zatyczką. 5. błyszczyk powiększający usta LIP FUSION kolor Blush, ciepły, różowy kolor, na ustach bardzo naturalny - pozostała ok. połowa 6. błyszczyk powiększający usta LIP INJECTION kolor Techno Kiss, opalizujący transparentny róż - pozostała ponad połowa Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2008-10-26 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
U Ciebie podoba mi sie Trussardi Inside /błyszczyk Lip Injection
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
nie, dziękuję za propozycję
Co do pryzm,musiałabym zobaczyć czy nie za ciemne będą i zastanowić sie czy potrzebuję 2 opakowań bo mam już sweet caramel.Najbardziej zależy mi na meteorytach Guerlain. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
A u mnie? Wszystkie błyszczyki za Addict
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Mamo , Trussardi w całości nie oddam a dziś miałam sporą dokładke moze coś innego wybierzesz - dołożyłam sporo błyszczyków wysokopółkowych Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-10-29 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Kici kici miau miau
|
moze cos u mnie za Addict?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.