|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
ucięty kosmyk włosów
Witam, otóż mam następujący problem.. Mianowicie , chodzi o to, że wczoraj koleżance fryzjerce powierzyłam swoje włosy. Poprosiłam ją tylko o podcięcie końcówek. Nie wiem, jak ona to zrobiła, ale przez ''przypadek'' obcięła mi przy samej buzi kosmyk włosów i teraz ten kosmyk sięga długością do podbródka. Jestem załamana
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ucięty kosmyk włosów
zrób sobie grzywkę
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
nie, tylko nie grzywka.. Miałam ostatnio dwa lata temu i nie chcę mieć jej znowu
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- może sobie kupić z allegro pasmo clip in? |
|
|
|
|
#4 |
|
.
|
olej, odrosna.
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Troche lipnie. Na Twoim miejscu spinałabym sobie ten kosmyk razem z częscia włosów z twarzy do tyłu , jakas wsówką. Nie będzie wtedy tego wgl widać
albo idz do fryzjera niech zrobi Ci pazurki na twarz i na pewno jakos sie to zatrze, jesli juz tak bardzo nie chcesz grzywki. No nic innego chyba nie poradzisz. Przy okazji proszę o oddanie na mnie głosu w konkursie . Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Jak na to patrzę, to na płacz mi się zbiera
Pomysł z upinaniem do tyłu jest ok, ale zanim trochę odrosną włosy, to minie minimum 5 miesięcy, nie mogę cały czas tak chodzić
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
To może fryzura zbierająca włosy znad czoła w dobierany warkocz? Tzw. lace braid.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
chowałabym ten kosmyk pod resztę włosów i przypinała bo szkoda codziennie lakierować
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
a ja mysle ze wystarczy zrobic przedzialek w innym miejscu
Tez mialam podobna przygode.. Kolega obcial mi kosmyk wlosow przy samej skorze na srodku glowy.. na poczatku przykrywalam innymi wlosami ale teraz jak juz ma z 1-2 cm to tak zabawnie sterczy... No ale niestety nic sie na to nie poradzi... Trzeba poczekac. Odrosna
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Proponuję zrobić pazurki w taki sposób jak na zdjęciach. Możesz też nosić opaskę. Przedziałek z boku głowy też powinien zakamuflować. Przecież włosy i tak odrosną
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Obetnij sobie kosmyk z drugiej strony albo rób przedziałek na boku głowy.
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Idź do fryzjerki i pocieniuj całość
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję wszystkim paniom za odpowiedzi
Koniec końców zdecydowałam się wybrać do fryzjera i poprosiłam o zrobienie pazurków Wyszło świetnie! Wyglądam teraz lepiej niż wcześniej Teraz dzięki tym pazurkom, włoski układają mi się na dwie strony i to dodaje moim prostym włosom objętości |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
To super.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#15 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Problem z glowy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

albo idz do fryzjera niech zrobi Ci pazurki na twarz i na pewno jakos sie to zatrze, jesli juz tak bardzo nie chcesz grzywki. No nic innego chyba nie poradzisz. 

13.03.2008
No ale niestety nic sie na to nie poradzi... Trzeba poczekac. Odrosna