![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowy wątek!! ~UBRANIA~DODATKI~:) Od Pretty Girl!!:) r.S-L
Witam wszystkie Wizażanki
![]() NOWA DOKLADKA W POSTACH 57-63 (2 i 3 strona) A TAKZE W POSTACH 6, 18 i 20!!!!! Dokladka w roznych postach na kolor czerwony!!! Przegladajcie dokladnie pierwsza strone bo dokladka jest porozrzucana ![]() Sprzątając przed świętami postanowilam zrobic male porzadki w szafie ![]() Ubrania sa nowe i używane, firmowe a takze zwykle, rozmiary bede pisala przy zdjeciach ![]() ![]() Jezeli bedziecie chcialy wiecej zdjec lub w wiekszej rozdzielczosci to piszcie na PW lub w wątku ![]() ![]() Ubrania wymienione bede zaznaczala na kolor szary bądź bede je usuwala ![]() na niektorych fotkach sa male plamki ale to wina aparatu wiec sie nie przejmujcie ![]() Jak tylko bede miala czas to bede DOKŁADAŁA jakies ciuszki ![]() O dokladne wymiary tez prosze pytac w wątku ![]() ![]() To by bylo narazie na tyle ![]() ![]() A wymienie sie na cos co wpadnie mi w oko ![]() ![]() POZDRAWIAM ![]() ![]() ![]() No to zaczynamy ![]() 1.Sweterek w paski firmy MEXX , r. M 2.Kremowa bluzka z naszywkami , r. M/L 3.Brązowy golfik w paseczki , r. M/L 4.Pasek kola brazowe !! 5.Biała bluzeczka z krotkim rekawem, r. M/L 6.Bluzeczka z dlugim rekawem w paseczki NEW LOOK, r. S/M Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2008-01-14 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek!! ~UBRANIA~DODATKI~:) Od Pretty Girl!!:) r.S-L
Troche kosmetykow
Jak ktos bylby zainteresowany jakims kosmetykiem to prosze pytac ![]() Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2008-01-14 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1.Czarna koszulka z napisem, r.S/M - leci do Ev3linka007
2.Czarna koszulka z wiazaniami po bokach, r.S - leci do Ev3linka007 3.Zielona koszulka z napisami, r.S/M 4.Biała koszulka, r. S/M[COLOR="Red"] 5.Rozowy kolczyk do pepka (bez koleczki) Kolczyki do nosa(kwiatek,perelka,troj kacik) Kolczyki diamenciki Bransoletka 6.Dwa lancuszki srebrne!! Zawieszki: serduszko, zyletka Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2008-01-26 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.Czarno-jeansowa koszulka, r.S/M
2.Błekitna koszulka z "1", r.S/M 3.Czarno-złota koszulka z napisem"Miami", r.M/L 4.Czarna laykrowana koszulka z serduszkiem jeansowym, r.S/M 5.Czarna jeansowa miniowka, r. M 6.Breloczek NICI Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2008-01-14 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Polarek HOUSE r.S/M/L za cos naprawde fajnego co mi sie szczegolnie spodoba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA !!
![]() 1.Czerwona koszula, r.M/L 2.Czerwona bluza z kapturem, r.M/L 3.Śliczny różowy sweterek, r.M - leci do koko19 4,5.Dluższy zieloniutki sweterek, r.M/L - leci do marabi 6.Fioletowa bluzeczka z kwiatkami, r.S Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2008-01-17 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6069704 Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Sorki ale nie moge zrobic wiecej zdjec tych spodek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
kamizelka jest siostry, a jesli hcodzi o torebkę to podoba mi sie cos u wizanki i jej sie podoba torebka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Hej może znajdziesz coś w moim wątku za tą bluzeczkę?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6069704 Tylko jak coś to podaj mi jej wymiary ![]() mój wątek -->> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=225970 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
mi sie podobaja:
fioletowa bluzka i czerwona z cekinami ale prosilabym o wymiarki.u mnie tunika zarezerwowana.pasek i kardigan dostepne
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Wymiary spodenek:
Długość wewnętrzna nogawki - 50 cm Długość zewnetrzna - 72 cm Stan - 26 cm Pas- 2x32 Obwód bioder - 2x41 A u Ciebie podoba mi sie jeszcze ta bluzeczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6069711 Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Troche bielizny
![]() 1.Satynowa czerwona haleczka/koszulka nocna NOWA, r. 38 - leci do marabi 2.Czerwony pas do pończoch, r.38/40 - leci do marabi 3.Czerwony staniczek, r. 75 A/B 4.Biały haftowany staniczek, r.75-80 B/małe C 5.Kolorowe spodenki do spania(satynowe), r.38/40 6.Czerwone figi, r.M/L - leci do marabi Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2007-12-29 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Troche innych dodatkow
![]() 1.Laserowa żółta myszka do komputera ![]() 2.Różowy brokatowy paseczek - leci do cytrynowo_piaskowa 3.Avon, Planet Spa, środziemnomorskie mleczko do ciała z oliwka, stan jak na zdjeciu 4.Odżywka do rzes Avon Color Trend - leci do emila730 Blyszczyk czerwono bordowy do ust, Avon Glazewear(nowy) - leci do la MAJJ Eyliner do srebrnych kresek z brokatem, Avon Color Trend - leci do emila730 5.Trzy pomadki do ust Color Trend Avon 2x Bliss 1x Iced Champink (uzywane tylko ze dwa razy) 6.Cień złoto brązowy Oriflame- stan jak na zdjeciu - leci do emila730 Bell perlowy cien do powiek - uzyty kilka razy - leci do la MAJJ Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2008-01-17 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Podaje wymiary sweterka
szerokość 44 cm długość całkowita 63 cm długość rękawa po zewnętrznej stronie 60 cm Fotek nie udało mi się zrobić, ale postaram się zrobić na jutro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie jeszcze czerwona koszula ale prosilabym o zdj na kims oraz bell perlowy cien i srebrny eyeliner z avonu
paseczek ma: dlugosc 95cm, szerokosc 3,5cm kardigan: dlugosc: 65cm, szerokosc: 44cm, rekawy; 54cm
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
chodzi mi o wszystkie w sumie o ile masz czas
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6069723 ODP U MNIE:p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Czarnej tuniki juz nie mam,biala bylaby na pewno na ciebie dobra bo bardzo sie rozciaga a co do czerwonej z metki ma rozmiar L i byc moze byc sie w nia wcisnela,ale ciezko sie ja zaklada,bo ma po bokach wszyte gumeczki po to by dopasowywala sie ladnie do figury.Wiec trzeba ja naciagac jak jakis kostium
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.