|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Delikatny różowy
Specjalnie na życzenie Basi postanowilam spróbowac delikatnie. No i dać jeszcze jedna szanse różom. Nie mialam za wiele czasu bo bylam w trakcie gotowania obiadu wiec sa pewne niedociagniecia jak np. za wysoko w wewnętrznym kąciku i rzesy troszke sie posklejaly
. Mi osobiscie wydaje sie ze jest dużo lepiej niz z poprzednim różem ale wam pozostawiam to do ocenyPodklad True Match Loreal Puder Glam Bronze Loreal cienie trio Inglot kreska zrobiona cieniem Kiko tusz Volume Collagene Loreal |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Delikatny różowy
I jeszcze pare zdjec
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie, delikatnie. Fajnie wyszła kreseczka. Może tylko zewnętrzny kącik zaznaczyłabym ciemniejszym cieniem. A rzęsy super wyszły.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się
jest ładnie i delikatnie masz jakiś róż na policzkach? Nie wymieniłaś go w kosmetykach, a chyba tam jest, bo policzki wydają mi się za różowe trochę no chyba że to naturalne rumieńce, jak tak to się nie czepiam
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderatoreska
|
Ładnie i delikatnie, podoba mi się
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

. Mi osobiscie wydaje sie ze jest dużo lepiej niz z poprzednim różem ale wam pozostawiam to do oceny

jest ładnie i delikatnie
no chyba że to naturalne rumieńce, jak tak to się nie czepiam