|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wish. Może coś macie?
Szukam głównie rzeczy w stylu retro/eleganckim:
W rozmiarze większe m,l,xl. - przeróżne tuniki z długim i krótkim rękawem - rzeczy w kratkę i panterkę, motywy kwiatowe - bluzki bombki, nietoperze z długim i krótkim rękawem - biustonosze w rozmiarze D - koszulowe bluzki z krótkim i długim rękawem (satynowe również) - szmizjerki - bluzki/tuniki wiązane w pasie - przeróżne paski - długie łańcuszki z ciekawymi przywieszkami - grzybki - kamizelke szara/czarna/granatowa/czerwona/w kratke albo inny ciekawy wzor rozmiar l/xl - perfumy w lekkich, slodkich, owocowych zapachach - rozpinane sweterki/kardigany rozmiar l/xl - ladne eleganckie bluzki w roznych kolorach - bluzki z żabotami - koronki - tiule,satyny - plisy - torby xxl lub małe na pasku i wszelkie eleganckie/kobiece retro rzeczy ![]() Edytowane przez krevetka Czas edycji: 2008-12-22 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wish. Może coś macie?
Mam
- bliźniaka w romby - czarno-czerwony - czerwony golfik w czarne romby - koszyle w krate zielono-żółtą oraz krótką żółto-białą ZAPRASZAM -->str. 1,3,10
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mam:
- przeróżne tuniki z długim i krótkim rękawem - bluzki bombki, nietoperze z długim i krótkim rękawem - bluzki/tuniki wiązane w pasie - przeróżne paski Zapraszam ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Mam bluzeczki z kr. rękawkiem i tuniczkę w panterke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam kilka rzeczy z Twojej listy
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mam koszulę z żabotem, wisiorek, kamizelkę, małą torebkę na pasku, mam płaszczyk w kratkę, mam paski, parasol w kratkę Burberry
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.