|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moja wishlista.
NIEAKTUALNE
NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE WISHLISTA Pilnie: Ubraniowe: - ! prostego cardigana na guziki w kolorze: szarym, białym, beżowym, kremowym - ogólnie neutralnym pasującym do wszystkiego. - ! rurek, najlepiej ciemny jeans, może byc też materiał. Rozmiar 26/32 Sporo oddam za rurki w kolorze takiego typowego dżinsu [ost. fotka ] - krótkich kardiganów na guziki z długim rękawem / wdzianek, które można zakładać na bluzkę, w stylu baby doll, grzybków. Nie szukam wiązanych bolerek! - szarych skórzanych/ skóropodobnych rękawiczek Inne: - książek, filmów( z lektorem) o Marilyn Monroe oraz wszystkiego z nią związnego, np. plakatów, kolczyków, ubrań, toreb, przypinek itd. Poza tym szukam : Ubraniowe : - bluzek w panterke, kratę - prostej, białej bluzy z kapturem wkładanej przez głowę - tunik, longów, ale takich porządniejszych. - dłuższej koszuli, prostej bez żadnych udziwnień, przy ciele, czyli nie za szerokiej. Kolor np błękitny,granat, jasny róż lub inne ciepłe kolory, może być z drobne prążki lub kropki. - szarej welurowej bluzy na suwak rozm S, bez zbędnych napisów, cekinów itp - bluzki z żabotem, najlepiej z krótkim rękawem w kolorze białym, kremowym, różowym lub w innym ciepłym odcieniu. - obcisłych t- shirtów long z krótkim rękawem, kolorowych np. z jakims śmiesznym napisem - wielkiej torby skórzanej/ skóropodobnej w kolorze bieli, szarości. - dżinsowej (ciemnej) spodnicy ołowkowej, do noszenia na codzień. Kosmetyczne: - cielistych, pastelowych lakierow do paznokci. Kolory: brzoskwiniowy - bardzo jasny, rózowy, kremowy itp. - kremów Nuno Ziaja : antybakteryjnego i tonującego. odc.01 - Chanel CHANCE lun NO.5 - jak największe ilości, lub inne perfumy Chanel - ok 15- 20 sztuk grubych wałków do włosów - Pumy różowej (perfumy), każde ilości - kosmetyczki niedużej na najpotrzebniejsze kosmetyki, może być taka saszetkowa na suwak, ale żeby była dość pojemna i w stonowanym kolorze - wszelkiego rodzaju odżywki do włosów blond i coś na rozdwojone końcówki. Mile widziane odżywki do spłukiwania, mgiełki, jedwab do włosów, coś na wzmocnienie struktury włosa itp - Ziaja Pro, Żel myjący normalizujący, 500 ml - Ziaja, Sopot, Balsam brązujący relaksujący, 200 ml W zamian oferuję rzeczy z mojego wątku ubraniowego. wątek MOJE WYMIARY :
(noszę XS, S)
dł. całk. : 55 cm > wzwyż dł.rękawa od szwu: ok 56 cm
dł nogawki: ok 100 cm stan z przodu : ok 15 - 18 cm stan z tyłu: 25 cm szer. bioder: 50 cm szer. uda: 23 cm szer. nogaw. na dole: 15 cm
Edytowane przez monik.a Czas edycji: 2009-01-27 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja wishlista.
mam tuniki, longi, koszule w kratke
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Mam czarną, welurową bluze z kapturem, białą dużą lakierowaną torbę bardzo prostą, bez żadnych cekinów i pierdołów ale trochę zniszczoną, a jakaś kosmetyczka zpewnością by się znalazła.. Jeżeli chcesz mogę zrobić jakieś fotki, bo interesuje mnie ta twoja spódnica.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hej, znalazłam w domu coś takiego, a zapadło mi w pamięć, że szukasz wszystkiego związanego z MM , może Ci się przyda:
http://img297.imageshack.us/my.php?i...9a06medyq7.jpg - w środku 4-stronicowy artykuł o Marilyn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
U mnie wałki do włosów
![]()
NOWY WĄTEK WYMIANKOWY - 06.03.09 09.03 DOKŁADKA Posty #11 i #12 m.in. płaszczyk i suknia wieczorowa Odpisuj u mnie, nie mam czasu na szukanie odpowiedzi w innych wątkach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.