|
Notka |
|
Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() usuniety z konkursu (złamanie regulaminu)![]() Dzień dobry! ![]() ![]() ![]() ![]() Następnie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I wystarczy! Aha! Jeszcze żel ze świetlikiem pod oczy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez NieMamPomysluNaNick Czas edycji: 2009-02-15 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zostań AMBASADOREM Garnier - czyli z męskiego punktu widzenia :)
A ja nie narzekam na moją cerę. Używałem mydła z wodą, ale nie polecam. Miałem wysuszoną skórę. Owszem są drobne pryszcze, w końcu dojrzewam, ale nie mam problemów z trądzikiem, itp. Choć kto wie może i mnie to dosięgnie ?
![]() A tak swoją drogą masz więcej kosmetyków od niejednej kobiety ! Z czego co się orientuję to owszem pleć żeńska lubi zadbanych facetów, ale nie znoszą kiedy ich facet ma więcej kosmetyków od nich. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Aha xD
Bardzo fajnie, że jakiś chłopak założył swój wątek ![]() W końcu poznam tajemnicę Waszych gładkich twarzyczek:P
#4 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() fakt - u mnie dobrze sprawował swoją rolę - niedoskonałości zniknęły ale ma on jedną wadę - buzia szybko się do niego przyzwyczaja i potem jego działanie słabnie...słabnie...słabn ie warto wspomnieć że stosująć go trzeba robić przerwy ok 3miesięczne ![]() i najważniejsze - OGROMNE NAWILŻANIE bo Zineryt strasznie wysusza i przy braku nawilżenia efelt będziemy milei odwrotny - dużo sebum masa zaskórników itp ![]() ![]()
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Widze, ze stosujesz Effaclar K, to krem z kwasami, dlatego dobrze, abys do swojej pielegnacji dolozyl jeszcze cos z filtrem, bo wiadomo, buzia na slonce narazona jest jeszcze bardziej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Od razu dopowiem ze Tetralysal stosujemy 5-6 m-cy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
bardzo mi sie podoba ten męski wątek
![]() fajnie zrobiony no i można sie dowiedzieć jak to u was wygląda co do Zinerytu - ciebie może tak nie wysusza właśnie ze względu na grubszą skórę |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() co do Zinerytu to sprawa przedstawia się dość indywidualnie, jak wyżej wspomniała Ola to Zineryt ogromnie ją wysuszył, mnie nie bardzo, jednak inny lek Davercin, wysuszył mnie... odrobinkę ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
też biorę tetralysal
![]() jak długo już trwa Twoja kuracja? to już któryś raz czy pierwszy? boję się że po odstawieniu antybiotyku stan mojej cery gwałtownie się pogorszy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
simcha:
Pierwsza kuracja trwała 5 miesięcy od kwietnia ubiegłego roku do okolic września tyle że na początku brałem Tetralysal 150, później Tetralysal 300 ( aż 2 razy dziennie ). I rezultaty po kuracji były BARDZO zadowalające ![]() ![]() Mam nadzieję że rozwiałem Twoje wątpliwości. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5972 Mnie prawie wszystko zapycha w tempie ekspresowym, a ten krem jest ok, nawet na dzień mogę go użyć i nie świeci się na mnie za bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Lexie, dzięki za odpowiedź
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Heeeeeej!
Nareszcie widze ta sama plec na tym forum!! ![]() Pozdrawiam z Rotterdamu!! Pawel |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
ze względu na naruszenie regulaminu oraz zasad uczciwości wątek zamykam i blokuję wszystkie klony autora użyte do głosowania na ten wątek:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.