usuniety z konkursu (złamanie regulaminu) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zamknięte > Fora sponsorowane > Zostań ambasadorką Garnier

Notka

Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody.

Narzędzia
Stary 2009-02-15, 09:31   #1
NieMamPomysluNaNick
BAN stały

GG do NieMamPomysluNaNick
Lightbulb

usuniety z konkursu (złamanie regulaminu)

Dzień dobry!

Interesującym faktem jest, że aż 70% kobiet przynaje się do różnych problemów z cerą. Ile mężczyzn ma podobne problemy? Oficjalne dane nie zostały ujawnione, niemniej jednak tylko odpowiednia pielęgnacja zapewni skórze piękno i zdrowie, dlatego z prawdziwą przyjemnością przedstawię swój sposób pielęgnacji cery męskiej, tłustej, i gruubej jak u u słonia

Jako pierwsze primo, używam żelu głęboko oczyszczającego z peelingiem L'oreal pure zone, natychmiast po zastosowaniu skóra jest głęboko oczyszczona, a nierówności wygładzone. Skóra zachowuje czysty, matowy i zdrowy wygląd przez cały dzień.

Następnie...

Na dość mocny trądzik polecam Zineryt Lek jest dostępny na receptę ale jest naprawdę dobry,jedyna jego wada to wybiela. Co ciekawe Zineryt jest lekiem pokroju "zrób to sam" czyli w opakowaniu mamy 3 pudełka, w jednym tajemniczy proszek, w drugim tajemniczy płyn. Zlewamy wszystko do 3 pojemniczka i robimy shake'a Działa!

Teraz czołowy krem dumnie noszący miano Kosmetyku wszech czasów.Którego większości przedstawiać nie trzeba Effaclar K z kwasami AHA i LHA Stał się zbawieniem dla mojej problematycznej cery, jest ona wygładzona, oczyszczona, stała się delikatniejsza i zdrowsza, pory zwężyły się, odcień skóry uległ ujednoliceniu i rozjaśnieniu.

Przed wyjściem jescze odribinę kremu matującego od Biodermy, nie zapycha, nie roluje sie, nie bieli, no i doskonale matuje

ociupinkę aksamitnego płaszczyku w postaci pudru od Inglota. Doskonale matuje, ujednolica kolor, i dość dobrze potrafi ukryć 'kinder niespodzianki' mi odpowiada

I wystarczy!

Aha! Jeszcze żel ze świetlikiem pod oczy!

Bo w sesji ilość przerbionego materiału liczy się w tygodniach na godzinę, dzięki żelowi powieki stają się lżejsze i łagodzi podrażnienia. Fajnie nawilża okolice oczu

Po zajeciach przemywam twarz.. mydłem i wodą!? - oczywiście że nie

Na początek idzie w ruch mleczko La Roche. Dzięki niemu czuje się żeśko, świeżo, i doskonale

Do tego tonik, i do wieczora jest spokój

Żel oczyszczający od Avene kupiony niedawno, wcześniej używałem Bioderma Sebium, La Roche, Iwostin, Garnier czysta skóra, pora wypróbować kolejny. Przyjemnie pachnie, nie wysusza, generalnie spełnia swoje zadanie w związku z tym polecam .

Wspaniały kosmetyk o którym już wspominałem...

Żel pod oczy od Vishy Homme. o dziwo nie zdecydował bym się na zakup, ale został mi świątecznie zprezentowany, ot taki przyjemny . No i chyba pomaga zredukować po-sesyjne oznaki przemęczenia, ale szczerze trudno mi ocenić.

Jeszcze tylko tableteczki Tetralysal, bez których nie wyobrazam sobie swojej cery .

Od święta ( jak mi się zachce ) lubie sobie pacnąć maseczkę od Perfecty, ale raczej sporadycznie chaotycznie czasem raz na miesiąc, albo raz na tydzień.. Baaaaardzo przyjemna, fenomenalnie pachnie, oczyszcza, jednak jedynym jej mankamentem jest fakt że kusi swoim zapachem do zjedzenia testowałem, nie smakuje fajnie

No i wszystko . Uzbierało się tego . W sumie moja pielęgnacja nie różni się zbytnio od innych, tyle że mając skóre nosorożca bardziej ją katuje, męcze i tak dalej Wierzę, że mimo wszystko informacje zawarte w tym poście pomogą odnieść komuś pielęgnacyjny sukces z cerą.

Pozdrawiam.

Edytowane przez NieMamPomysluNaNick
Czas edycji: 2009-02-15 o 09:34
NieMamPomysluNaNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 10:03   #2
KamilM93
Raczkowanie

Dot.: Zostań AMBASADOREM Garnier - czyli z męskiego punktu widzenia :)

A ja nie narzekam na moją cerę. Używałem mydła z wodą, ale nie polecam. Miałem wysuszoną skórę. Owszem są drobne pryszcze, w końcu dojrzewam, ale nie mam problemów z trądzikiem, itp. Choć kto wie może i mnie to dosięgnie ?

A tak swoją drogą masz więcej kosmetyków od niejednej kobiety ! Z czego co się orientuję to owszem pleć żeńska lubi zadbanych facetów, ale nie znoszą kiedy ich facet ma więcej kosmetyków od nich.
KamilM93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 10:53   #3
nina219
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NieMamPomysluNaNick Pokaż wiadomość

testowałem, nie smakuje fajnie
Aha xD

Bardzo fajnie, że jakiś chłopak założył swój wątek
W końcu poznam tajemnicę Waszych gładkich twarzyczek:P

Żeby kogoś rozpalić, trzeba samemu płonąć.

nina219 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 18:26   #4
NieMamPomysluNaNick
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nina219 Pokaż wiadomość
Aha xD

Bardzo fajnie, że jakiś chłopak założył swój wątek
W końcu poznam tajemnicę Waszych gładkich twarzyczek:P
Dziekuje za wyrazy uznania! ( a nad gładkością nadal pracujemy! )

Cytat:
Z czego co się orientuję to owszem pleć żeńska lubi zadbanych facetów, ale nie znoszą kiedy ich facet ma więcej kosmetyków od nich.
Kamil, nie mnie to oceniać
Stary 2009-02-15, 21:10   #5
nick_OLA
Raczkowanie

Cytat:
Na dość mocny trądzik polecam Zineryt Lek jest dostępny na receptę ale jest naprawdę dobry,jedyna jego wada to wybiela. Co ciekawe Zineryt jest lekiem pokroju "zrób to sam" czyli w opakowaniu mamy 3 pudełka, w jednym tajemniczy proszek, w drugim tajemniczy płyn. Zlewamy wszystko do 3 pojemniczka i robimy shake'a Działa!
też stosowałam jakiś czas ...

fakt - u mnie dobrze sprawował swoją rolę - niedoskonałości zniknęły
ale ma on jedną wadę - buzia szybko się do niego przyzwyczaja i potem jego działanie słabnie...słabnie...słabn ie
warto wspomnieć że stosująć go trzeba robić przerwy ok 3miesięczne
i najważniejsze - OGROMNE NAWILŻANIE bo Zineryt strasznie wysusza i przy braku nawilżenia efelt będziemy milei odwrotny - dużo sebum masa zaskórników itp

Byś zdołał nimi drugiego obejmować

Phil Bosmans
nick_OLA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-16, 13:44   #6
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Widze, ze stosujesz Effaclar K, to krem z kwasami, dlatego dobrze, abys do swojej pielegnacji dolozyl jeszcze cos z filtrem, bo wiadomo, buzia na slonce narazona jest jeszcze bardziej.
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 07:48   #7
NieMamPomysluNaNick
BAN stały

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
dlatego dobrze, abys do swojej pielegnacji dolozyl jeszcze cos z filtrem, bo wiadomo, buzia na slonce narazona jest jeszcze bardziej.
Princeska, dzięki za feedback Zapomniałem o tym dopisać bo w zimie nie uzywam filtra. W lecie używam Bioderma AKN 40 Wlasnie delikatniuśki filtr dla cery tłustej

Cytat:
i najważniejsze - OGROMNE NAWILŻANIE bo Zineryt strasznie wysusza i przy braku nawilżenia efelt będziemy milei odwrotny - dużo sebum masa zaskórników itp
Olu własnie jak ja nawilżałem to mnie dość mocno zapychało, w koncu "odechciało" mi się testowanie kolejnego kremu nawilżającego, i nie jest źle

Cytat:
warto wspomnieć że stosująć go trzeba robić przerwy ok 3miesięczne
Dzięki Zupełnie nie wziąłem pod uwagę czasu używania danych medykamentów
Od razu dopowiem ze Tetralysal stosujemy 5-6 m-cy Do tego jakąś osłone. Oczywiscie radził bym w już w tych sprawach konsultować się z lekażem .
Stary 2009-02-17, 09:48   #8
emma-e4
Wtajemniczenie

bardzo mi sie podoba ten męski wątek
fajnie zrobiony no i można sie dowiedzieć jak to u was wygląda

co do Zinerytu - ciebie może tak nie wysusza właśnie ze względu na grubszą skórę
emma-e4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 15:35   #9
NieMamPomysluNaNick
BAN stały

Cytat:
Napisane przez emma-e4 Pokaż wiadomość
bardzo mi sie podoba ten męski wątek
fajnie zrobiony no i można sie dowiedzieć jak to u was wygląda

co do Zinerytu - ciebie może tak nie wysusza właśnie ze względu na grubszą skórę
Emma dziękuję za pozytywny feedback, co jest dokładniej fajnie zrobione?

co do Zinerytu to sprawa przedstawia się dość indywidualnie, jak wyżej wspomniała Ola to Zineryt ogromnie ją wysuszył, mnie nie bardzo, jednak inny lek Davercin, wysuszył mnie... odrobinkę

Pozdrawiam
Stary 2009-02-19, 20:20   #10
simcha
Zakorzenienie

też biorę tetralysal
jak długo już trwa Twoja kuracja? to już któryś raz czy pierwszy? boję się że po odstawieniu antybiotyku stan mojej cery gwałtownie się pogorszy..

zapuszczam włosy

Pomóż Bronkowi Lopez zostać w Polsce z mamą!
podpisz PETYCJĘ
simcha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 16:01   #11
NieMamPomysluNaNick
BAN stały

simcha:
Pierwsza kuracja trwała 5 miesięcy od kwietnia ubiegłego roku do okolic września tyle że na początku brałem Tetralysal 150, później Tetralysal 300 ( aż 2 razy dziennie ). I rezultaty po kuracji były BARDZO zadowalające Teraz biorę Tetralysal 150 raz dziennie ( chyba że wyskoczy kinder niespodzianka to biorę przez tydzien 150 dwa razy dziennie )

Mam nadzieję że rozwiałem Twoje wątpliwości.
Pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-21, 13:39   #12
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:

Olu własnie jak ja nawilżałem to mnie dość mocno zapychało, w koncu "odechciało" mi się testowanie kolejnego kremu nawilżającego, i nie jest źle
Próbowałeś tego?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5972

Mnie prawie wszystko zapycha w tempie ekspresowym, a ten krem jest ok, nawet na dzień mogę go użyć i nie świeci się na mnie za bardzo
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 13:48   #13
NieMamPomysluNaNick
BAN stały

Lexie, dzięki za odpowiedź Mój przypadek wygląda podobnie do Twojego Chyba z ciekawości zdecyduje się na tą emulsję, a bardzo jest tłusta?

Pozdrawiam,
Stary 2009-02-22, 21:12   #14
kozerapm
Przyczajenie

Heeeeeej!

Nareszcie widze ta sama plec na tym forum!!

Pozdrawiam z Rotterdamu!!

Pawel
kozerapm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 21:20   #15
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Lexie, dzięki za odpowiedź Mój przypadek wygląda podobnie do Twojego Chyba z ciekawości zdecyduje się na tą emulsję, a bardzo jest tłusta?

Pozdrawiam,
Moim zdaniem nie jest tłusta. Zostawia film na twarzy, ale tłustą bym jej nie nazwała. Może popytaj o próbki w aptece to sobie sprawdzisz
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-02, 08:09   #16
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

ze względu na naruszenie regulaminu oraz zasad uczciwości wątek zamykam i blokuję wszystkie klony autora użyte do głosowania na ten wątek:

Cytat:
Napisane przez robot
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Zostań ambasadorką Garnier

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości