|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
rurki REPORTER nowe XS/SNIEAKATUALNE wymiana z ida999 !!!!!!!!!!!
Pani Magister ! ![]() Edytowane przez anulek88 Czas edycji: 2009-04-17 o 18:23 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: rurki REPORTER nowe XS/S
Moze u mnie cos znajdziesz zrobilam dokladke na str. 8
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
może spodnie znajdziesz u mnie za Twoje rurki
a jaka sukienka Cię interesuje?
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
pamiętasz sukienkę którą ci kiedyś wysyłałam ?
bo ja chętnie bym się wymieniła za rureczki;d jakie mają wymiary?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hej
kiedyś podobała Ci się u mnie sukieneczka taka czarna w różowe groszki z różową kokardką pod biustem i tiulem (czy jakas tam koronką) od spodu.... Jesli jestes zainteresowana to daj znac... postaram sie znalezc gdzies zdjęcia
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
o, i mam poza wątkiem jeszcze taką. Przepraszam za słabe jakościowo zdjęcie ale aparat mi padł
![]() ta czarna jest czarna i te motywy ma takie delikatnoróżowe oczywiście przejrzyj też wątek
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
i w sumie jeśli interesowałaby cię ta tuba new yorkera nowa z metkami to ja ci chętnie ją oddam ;d
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
za spodnie dałam 149 zł.. wiec nie sadze ze są warte za Twoją bluze, tymbardziej że spodnie są nowe
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
jeśli tak to proszę wymiary. ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Stówkę, bez złotówki. ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- A one są czarne czy granatowe? - tak dla pewności. ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Pracuję w Stradivariusie. Spodnie są ze sklepu. ![]() Pozdrawiam.
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie ?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
u mnie cos
TyGrYSeK Ciuszki: NOWY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14162483 Stary nieaktualny lecz niektóre rzeczy jeszcze są wiec pytać ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10722448 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285156 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wklejam ci fotki tej kiecki. Kiecka tak jak mówiłam jest z ORSEY'a, rozmiar z metki 34 (wymiary na życzenie). KOlor czarny, groszki, kokardka i ten "tiul" (czy co to tam jest) różowy. Ciemniejszy niż na zdjęciu (na zdjęciu wyszedł jak biały niestety... a jest zdecydowanie różowy... . Fotki też były robione tel kom, wiec w rzeczywistosci lepiej to wyglada (keica jest czarna, a dodatki różowe).STAN KIECY -IDEALNY!! ostatnie zdjecie to +- taka kiecka tylko w innych kolorach (no i nie wiem czy ta sama firma), ale bedziesz mogla zobaczyc jak lezy na sylwetce...
wymiana Edytowane przez ida999 Czas edycji: 2009-02-28 o 17:31 |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
hej
juz podaje wymiarki ![]() i tez poprosze o wymiary rureczek ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- wymiarki moge na razie podac tak jak mi mama napisala (bo zdjecia tez przez mame robione ) wymiarki bez naciagania, choc ta kiecuszka z tego co pamietam raczej nie naciaga sie za duzo...- tam gdzie kokardka, w obwodzie: 69-70 cm - obwód na samej górze k 81 - 82 cm- długość od kokardki (czyli od "pod biustem" ) : 62,5 cm a ile jest długości całkowitej to juz mi mami nie podała, ale to chyba az tak wazne nie jest... ![]() a poza tym kieca jest cudowna. miałam ja na sobie tylko 1 raz bo teraz co prawda wejde w nią ale już się w niej tak dobrze nie czuje i chyba nie wygladam (słodycze robią swoje )
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochana
jeszcze tylko mi powiedz czy mierzylas ten "pas" tak jak one lezą (ze tył jest wyzej niż przód, czy zrównałaś jedno z drugim do mierzenia )? qrcze nie wiem jak to wytlumaczyc ale mam nadzieje rozumiesz o co mi chodzi ![]() a przy okazji, to nie pomysl ze naciskam ale nie od jutra nie bede miala komputera przez jakis czas wiec wymianki beda troche utrudnione i wolalabym pozalatwiac wszystko od razu
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.

a jaka sukienka Cię interesuje?

bo ja chętnie bym się wymieniła za rureczki;d jakie mają wymiary?

k 81 - 82 cm