|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wyrzucam pęsetę i 'zapuszczam' brwi.... żeby później nadać im idealny kształt ; )
Witam ; )
Pewnie każda z Was przechodziła lub przechodzi problem kształtu brwi. Moje brwi naturalnie są rzadkie ale na to niewiele mogę poradzić. Jak byłam młodsza, pewnie gdzieś w czasach gimnazjum, sama regulowałam brwi. Teraz w kilku miejscach one po prostu nie chcą odrosnąć. Chciałabym nadać im idealny kształt ale zawsze ciężko było mi wytrzymać bez wyrywania. Chcę wrócić do ich naturalnego kształtu. Stawiam sobie wyzwanie i mam zamiar nie używać pęsety do... wakacji ; ) Będę smarowała też brwi olejkiem rycynowym. Wiem, że będzie bardzo ciężko ale mam nadzieję, że wytrwam. Może chciałybyście się przyłączyć? Razem zawsze raźniej ; ) Wymyśliłam też sobie, że będę co tydzień lub dwa robiła zdjęcie moich brwi, żeby obserwować, jak szybko odrastają. http://www.youtube.com/watch?v=wNBIElsnGSA tutaj fajny filmik o tym, co źle robimy z naszymi brwiami (tak jak między innymi ja) ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyrzucam pęsetę i 'zapuszczam' brwi.... żeby później nadać im idealny kształt ;
Witam jakbym czytała o sobie, mam ten sam problem. Teraz próbuję zapuszczać, nie używam pensetki od ponad miesiąca czasu a one jakoś licho rosną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyrzucam pęsetę i 'zapuszczam' brwi.... żeby później nadać im idealny kształt ;
#4 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że niestety potrzeba cierpliwości, żeby zaczęły rosnąć. Ale od dzisiaj jesteśmy cierpliwe!
![]() WhiteCherry widziałam właśnie tą stronkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
biegam dla Zabawy
|
Tu jest cały wątek na ten temat, dołączcie się
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145925&page=20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.