kolor bukietu.. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-26, 15:19   #1
ulcia91
Raczkowanie

kolor bukietu..

Witam.
Mam takie pytanie... Czy różowy bukiet (zdjęcie niżej) pasuje do ślubnej sukienki ecru?
Bo już wszystko mi się pomieszało i nie wiem... ;p
A jeśli nie, to jakie kolory będą pasowały??
Pozdrawiam.;]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (102,1 KB, 146 załadowań)
ulcia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-26, 16:07   #2
agnes208
Zakorzenienie

Dot.: kolor bukietu..

Cytat:
Napisane przez ulcia91 Pokaż wiadomość
Witam.
Mam takie pytanie... Czy różowy bukiet (zdjęcie niżej) pasuje do ślubnej sukienki ecru?
Pozdrawiam.;]
Szczerze to nie wiem czy róz pasuje do ecru ale napewno pasuje biel pastelowo żółty i bordowy lub czerwony bukiet moze byc tez ecru ale trzeba pamietac ze musi byc duzo w nim wtedy zieleni zeby nie zginol na tle sukni. Moze inne dziewczyny sie wypowiedza te co sie bardziej znaja
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-26, 16:33   #3
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

To zależy czy to ecru jest bardzo delikatne - jeśli jest jaśniutkie i takie pastelowe kwiatki dasz - to może być za mdło
Jeśli suknia ma bardziej wyrazisty kolor a do kwiatów dodasz nieco więcej zieleni - będzie okej.
Chociaż mi osobiście dużo bardziej w takim zestawieniu widziałyby się bordowe kwiaty
Sam bukiet jest ładny
Stary 2009-03-27, 08:29   #4
azakowana
Zakorzenienie

do Ecru na pewno będą pasowały kwiaty w kolorze herbacianym, pomarańczowym, wpadające w brąz i czerwienie.
azakowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-27, 18:18   #5
ktosia86
Zakorzenienie

Raczej nie. Również mam suknię w kolorze ecru i mój bukiet będzie się składał z kwiatów w kolorze herbacianym bądź delikatnie pomarańczowym.
Stary 2009-03-27, 18:32   #6
hania811
Zakorzenienie

W tym temacie pomogą Ci dziewczyny na tym wątku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...140822&page=98

Czasem warto puszukać i poczytać zanim się zada pytanie
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-03, 09:15   #7
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ulcia91 Pokaż wiadomość
Witam.
Pozdrawiam.;]
a ja mam suknie smietankowa - czyli najjasniejsze ecru i bede miec bukiet w odcieniach rozu i fioletu i nie uwazam ze pogryzie sie z suknia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mega wachlarz.jpg (14,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dla mnie 2.jpg (26,2 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moj.jpg (14,1 KB, 65 załadowań)
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-04-03 o 09:18
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-15, 09:28   #8
magdzialen
Przyczajenie

myślę, że te kwiaty nie będą się 'gryzły' kolorystycznie z Twoją sukienką jak chcesz sobie poczytać o tym artykuł to mogę Ci polecić jeden: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/articles/view/3...eszcze-bukiety
buźki
magdzialen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-23, 12:52   #9
calusek1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
a ja mam suknie smietankowa - czyli najjasniejsze ecru i bede miec bukiet w odcieniach rozu i fioletu i nie uwazam ze pogryzie sie z suknia
ja też będę miała sukienkę w kolorze śmietankowym i marzy mi się bukiet w odcieniach fioletu ale Pani w kwiaciarni mi powiedziała że takie kolorki pasują jedynie do białych sukienek a mi poleca kremową, lub pomarańczową wiązankę
jednak przeglądając zdjęcia innych wizażanek to chyba pozostanę przy swoim a makijaż o ile pozwolisz to sobie zapożyczę, bowiem jest REWELKA!!!!!
calusek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-25, 07:19   #10
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calusek1987 Pokaż wiadomość
ja też będę miała sukienkę w kolorze śmietankowym i marzy mi się bukiet w odcieniach fioletu ale Pani w kwiaciarni mi powiedziała że takie kolorki pasują jedynie do białych sukienek a mi poleca kremową, lub pomarańczową wiązankę
jednak przeglądając zdjęcia innych wizażanek to chyba pozostanę przy swoim a makijaż o ile pozwolisz to sobie zapożyczę, bowiem jest REWELKA!!!!!
powiem Ci, ze mnie tez tak mowiono, ze lepiej pomarancze, tymbardziej, ze tz ma czekoladowy garnitur, ale przegladalam allegro i suknie slubne i bardzo duzo dziewczyn ma ecru suknie i brazowe garnitury i do tego rozowe lub fioletowe kwiaty i wcale sie to jakos nie gryzlo my te storczyki chyba bedziemy miec bardziej kremowo rozowe tak na wszelki wypadek
a makijaz super, nie? ja jestem szatynka, ale dobrze mi we fioletach i probny makijaz na ten wzor wyszedl nieco inaczej, ale bardzo mi sie podobal
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-05-26, 18:16   #11
calusek1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
powiem Ci, ze mnie tez tak mowiono, ze lepiej pomarancze, tymbardziej, ze tz ma czekoladowy garnitur, ale przegladalam allegro i suknie slubne i bardzo duzo dziewczyn ma ecru suknie i brazowe garnitury i do tego rozowe lub fioletowe kwiaty i wcale sie to jakos nie gryzlo my te storczyki chyba bedziemy miec bardziej kremowo rozowe tak na wszelki wypadek
a makijaz super, nie? ja jestem szatynka, ale dobrze mi we fioletach i probny makijaz na ten wzor wyszedl nieco inaczej, ale bardzo mi sie podobal
każde zdjęcie z katalogu jest komputerowo dopracowane i ciężko byłoby ten makijaż idealnie odwzorować ja mam czarne wloski a TŻ prawdopodobnie będzie miał grafitowy garnitur, więc też powinno pasowac a u Ciebie już nieduzo czasu pozostało? jak stres?
calusek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-01, 10:59   #12
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calusek1987 Pokaż wiadomość
każde zdjęcie z katalogu jest komputerowo dopracowane i ciężko byłoby ten makijaż idealnie odwzorować ja mam czarne wloski a TŻ prawdopodobnie będzie miał grafitowy garnitur, więc też powinno pasowac a u Ciebie już nieduzo czasu pozostało? jak stres?
stres OKROPNY!!!! w zyciu bym nie przypuszcala, ze moge sie denerwowac na cos na co tak dlugo czekalam po tygodniu nieprzespanych, nocy, awantur, wyrywania wlosow z glowy mowie sobie PASSSSSSSS!!!! od dzis luz i musi byc ok, bo nawet jak cos pojdzie nie po mojej mysli to co z tym bede mogla zrobic? nic, nie cofne czasu wiec starm sie sama sobie nie psuc radosci z zamazpojscia
Stary 2009-06-24, 15:40   #13
zuza_130
Raczkowanie

Moim zdaniem nie,wszystko się powinno ładnie komponować.A tak przy okazji ładny bukiecik

zuza_130 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 08:53   #14
zanetaa88
Zakorzenienie

Myślę ,że wszystko zależy od rodzaju sukni.
Ja na dole będzie pstrokata to w ogóle MOIM zdaniem nie pasuje ten bukiecik.
A jak czysta to dlaczego nie?
Róż i ecru.
Choć myślę,że zielone róże z lekko pomarańczowymi by pasowały.
Byłby kontrast między Nimi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2727-crop.jpg (10,3 KB, 18 załadowań)
zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości