![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Perfumy oraz Retin-Ox i Reti Fill
NIEAKTUALNE
Dziewczyny, przepraszam ale z przyczyn niezależnych nagle zabrakło mi czasu na zajmowanie się Targowiskiem, więc likwiduję wątek. Wszystkim dziękuję za udane wymiany i przymiarki do wymianki ![]() Serdecznie, Mintle Wszystkie perfumy są oryginalne (kupione w rekomendowanych przez wizaz perfumeriach internetowych albo na lotnisku w kph). Jestem małą przekupką więc chętnie wyślę jako pierwsza. Zdjęcia przesłać mogę z miejsca MMS-em ale jeśli którejś z Was naprawdę na nich zależy, spróbuję skombinować aparat i wrzucić fotki. Stan flakonów jest idealny, o ile nie zaznaczyłam inaczej w opisie. Na wymianę mam: PERFUMY Lubię wszystkie te moje perfumy (poza Miracle So Magic!) ale inne lubię jeszcze bardziej... 1. Bvlgari, Eau Parfumee au the blanc - tester bez kartonika i korka, 42/75ml. Bardzo je lubię, od noszenia w torebce matowy mleczny flakon ma bardzo lekko starty napis i kilka plamek. Ale nie do tego stopnia, żeby był wstyd go pokazywać. 2. O oui! Lancome, EDT, 70/75 ml. Bez kartonika. Piękne 4. Skin, Trussardi - bez kartonika, ok. 70/75 ml. 5. Anais Anais, Cacharel EDT - z kartonikiem, bez folii, 28/30 ml. 6. Larendogra EDP, Pollena Aroma - niszowiec w pełnej krasie. Flakon z korkiem, 90/100 ml. 7. Kiwi, Les Plaisirs Nature, Yves Rocher - ok. 12/20ml (mały flakonik) 8. Eau Fantasque, Fragonard - z wymiany z encore1fois, 20/30 ml. Bardzo ładny zapach, oddam tylko za coś specjalnego. 10. Pure Purple, Hugo Boss - 40/50 ml, bardzo je lubię więc oddam za coś specjalnego 12. Pierre Cardin, Bleu Marine pour Elle, 70/75 ml 14. J'adore EDP, Dior - miniaturka (z koreczkiem), pojemność 3,5/5ml. 15. Miss Dior Cherie EDP, Dior - miniaturka (z koreczkiem), pojemność 4,5/5 ml. Słodki flakonik 16. Obsession Night, CK, miniaturka-spray, 6,5/7ml. 17. Biotherm, Eau pure - 90/100 ml. Kupione niedawno w Sephorze. Bardzo ładna mgiełka na lato, wystawiam bo a nóż kogoś skuszę...? Brak kartonika, flakon w idealnym stanie. 18. Cerruti 1881 Fraicheur d'Ete EDT 95/100 ml - tegoroczna letnia limitowanka Cerruti. 95/100 ml, brak kartonika. Są piękne, tylko kicham pod ich wpływem :/ 19. Live Luxe, J.Lopez - 20/30 ml, bez kartonika. KOSMETYKI 1. Normaderm krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry, Vichy - 30/50 ml. Krem z pompką, co zapewnia higienę. 2. Atrederm 0,05. Nowy,nie otwierany. 3. Olay complete touch of foundation, krem nawilżający na dzień z dodatkiem podkładu Max Factor, dla jasnej karnacji, raz użyty (opakowanie 50ml z pompką). Kartonik jest. 4. Dove Summer Glow, krem nawilżający do twarzy na dzień do jasnej karnacji, z zawartością samoopalacza. 50 ml, nowy, kartonik jest (nieco wgnieciony). 5. Inglot Cream Concealer - Korektor w kremie, odcień 36 (zielony, tuszujący zaczerwienienia). W tubce (zapewniającej higienę) zostało 7/10 ml. Nakrętka od tubki z ryskami od wewnętrznego życia w kosmetyczce ![]() SZUKAM Still, J.LopezCytruski: Light Blue, I love love Dolce Vita Tresor EDT - limitowanki również Ogólnie można kusić i mamić osobniczkę zapachami ![]() Pielęgnacji aptecznej do cery tłustej/mieszanej/trądzikowej - żele do oczyszczania twarzy, płyny micelarne/toniki z kwasami, kremy (np. wszystko z serii Bioderma Sebium, żel Purritin albo Purete Thermale) Maseczki do cery tłustej/mieszanej Masek, szamponów i odżywek (Matrix, EKS Ekinos, Schwarzkopf, Wax L'Biotica, inne) do włosów Zawsze chętnam na szybkoschodzące kosmetyki (np. gruboziarniste peelingi do ciała, żele pod prysznic aquolina) WYMIENIONE: 3. Green Tea Eau Parfumee, Elizabeth Arden - bez kartonika, 95/100ml. - leci do anetka_m 9. Miracle So Magic - leci do encore1fois 11. Fragonard, Fleur de Vanille EDT, 20/100 ml, kartonik - Twitter 13. Midnight Poison, Dior, miniaturka (z koreczkiem), pojemność 4,5/5ml. Raz użyta i odstawiona - fruuu do AstronomicznaAnia Edytowane przez mintle Czas edycji: 2009-09-21 o 07:20 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy oraz Retin-Ox i Reti Fill
czy interesuje cię zapach paco rabanne pour elle ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zajrzysz do mojego wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a może interesowałby Cię Fragonard - Eau Fantasque (perfumy) za Miracle so magic?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Sylwia, wywąchuj w takim razie. Dodałam opis flakonika, który gdzieś wczoraj się nie zapisał przy zakładaniu wątku. Mam nadzieję że to nie przeszkoda dla Ciebie. Jestem zainteresowana ew. wymianą.
Edytowane przez mintle Czas edycji: 2009-01-23 o 07:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez mintle Czas edycji: 2009-01-23 o 07:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
DiTu77, zajrzałam ale nic nie wpadło mi w oko. Dzięki za zaprosiny!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Poza wątkiem mamDalissime, S.Dali (niewielki ubytek z 50ml), które perfumy byłabyś w stanie za nie oddać ewentualnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za którys zapach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Mirelkaaa, niestety nic mi nie wpadło w oko, pozdrowienia
Edytowane przez mintle Czas edycji: 2009-01-23 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie wypatrzyłam. Serdecznie,
mintle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Sylwia.gda, szkoda, ale dzięki za cynk i za wywąchiwacza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy cos ode mnie Cie zainteresuje za Miracle (zwlaszcza ;-) i/lub Anais? Pozdrowienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
u ciebie mi si epoodba miracle dobralabys cos zeby sie pojemnosci zgadzaly za moschino?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Skin Trussardi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
1. Miracle So Magic!, Lancome - bez kartonika, 45/50 ml. .
mam nowe I love love 30 ml czy zgodziłabyś się na miracle może ewentualnie cos byś jeszcze wybrała https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
DiTu77, rozumiem że interesuje Cię wymiana Dalissime za Skin? Dla mnie brzmi super, gdybyś mogła mi dorzucić próbkę regenerista Olay to już w ogóle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Silencio, niestety nic, ale będę podglądać czy coś się nie pojawia, ściski!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
coś w zamian za Eden, Cacharel lub Miracle So Magic!, Lancome ?
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się Twoje próbki w ilości 20 szt. roca, czego szukasz wzamian za nie? może odlewkę micela lancome w jakimś ładnym flakoniku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.