|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
prostownica eurolux
mam wielka prosbe do wszytskich odwiedzajacych to forum... mianowicie chcialabym sie dowiedziec czegos na temat prostownic eurolux... jest ich duzo na allegro nie sa takie znowu drogie i wlasnie... czy one sa dobre czy sa to takie prostownice jak kilka ladnych lat temu kupowalo sie karbownice np firmy holden... ktora niedttey za zadne skarby wlosow nie chciala wyprostowac... mialam krecone wloski ale zaczynaja mi sie prostowac (dziwne ale prawdziwe hehe) no ale nie sa one takie jak proste wlosy tzn jezeli je rozczesze to sa troche takie siankowate i w ogole jakies takies dziwne sa... moja siostra ma natomiast juz w ogole krecone siano na glowe ani tego uczesac ani nic z tym zrobic.. dlatego mam pytanie czy do takich wlosow ta prostownica eurolux bylaby dobra...?? w ogole prosze o jakies opinie na temat tych prostownic a i jeszcze czy one maja jakies modele czy jest tylko jedna... dzieki z gory
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Re: prostownica eurolux
Pozdr.
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
a jeszcze pytanko czy ta prostownica ma jakies modele czy jest tylko jeden model...?? jezeli ma to moze Martina napisz jaki Ty masz model... bo z tego co napisalam to wynika ze tez masz zakrecone wloski;p pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Witaj
Pozdr.
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.