|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
suszenie tulipanow ???
Hej dziewuszki
)) amm taka prosbe do was Wie moze ktoras jak moge zasuszyc tulipany ???Wczoraj na Dzien Kobiet dostalam od swojego Miska taki ogromny bukiet z ponad 30 czerwonych tulpanow !! Straszni emi sie podoba i chcialabym go sobie ususzyc ale nei wiem jak Cyz tak samo jak roze czy jakos inaczej sa takie jak te nizej tylko czerwone i maja takie zotle tasiemki na sobie Przeslicznie to wyglada Z gory dziekuje i pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: suszenie tulipanow ???
Witam!Niestety mam złe wiadomości...
Nie jest chyba możliwe zasuszyć je w całości.Jedyne co mogę doradzić, jeżeli nikt nic innego podpowie, to zasuszenie samych płatków.Można je potem wrzucić do jakiejś buteleczki lub słoiczka-zrobic coś w stylu pot pouri.Powodzenia!!
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
uuu szkoda ale sprobuje moze sie uda
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Niestety nie mam dobrych wieści.. Tulipany wprawdzie da sie w calosci zasuszyc ale platki kurcza sie i staja sie grubszymi niteczkami, a lodyga tez staje sie bardzo cienka... ja kilka razy suszylam tuylipany i musze przyznac ze jakos mi sie udalo... ale za bardzo zywych tulipanow nie przypominaja
radze zrobic piekne zdjecie;P pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

)) amm taka prosbe do was Wie moze ktoras jak moge zasuszyc tulipany ???