|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Obrzydliwa czupryna.
RATUJCIE MNIE! Błagam, niech mi ktoś pomoże. Jestem za granicą, postanowiłam poeksperymentować z kolorem włosów. Kupiłam sobie farbę o takim jakby wiśniowym kolorze (zmywalną od 6 do 8 tygodni) i najpierw zrobiłam pasemka. Były okej, więc kupiłam dwa następne opakowania i pofarbowałam całą łepetynę i... O BOŻE! Wyglądam obrzydliwie, paskudnie, ohydnie. Jak stara baba. Nie mogę tak chodzić. Za trzy dni wracam do Polski i nie mogę się tam tak pokazać. Chcę wrócić do mojego pięknego średniego brązu. Dzisiaj rano szorowałam głowę chyba osiem razy, a to cholerstwo... jakby nie zrobiło na nim wrażenia, trzyma się dzielnie. Pomocy. Są jakieś domowe sposoby na pozbycie się dziadostwa jak najszybciej? Raczej odpada przefarbowanie głowy. Pomocy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Obrzydliwa czupryna.
moze szoruj jakims pozadnym szamponem przeciwlupiezowym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Szampon przeciwłupieżowy? To to pomaga... Muszę spróbować. A możesz mi wyjaśnić na jakiej zasadzie to ma działać, bo mnie zaintrygowało?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A nie mam pojecia jak to dziala
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Te szamponetki to jak nasze farby Palette- niei idzie sie ich pozbyc.
Jak rezultaty po szamponie przeciwlupiezowym ??
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym." B.Shankly Blue heart forever - CFC ![]() Zapuszczam wloski ![]() o9.11.2013 --> CP 13.01.2014 --- 44,5 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale powiedz mi, dlaczego przefarbowanie odpada? moze jakis ciemny braz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.