|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kiecka na maturę:)
Dziewczyny a jak byłyście ubrane idąc na maturę? Co pasuje a co nie za bardzo? Ja myslałam o spódnicy takiej do pół łydki albo w okolicach kolana i jakiejś bluzeczce- może macie dla mnie jakieś ciekawe propozycje? Beeę wdzięczna za każde zdjęcie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Kiecka na maturę:)
u mnie w szkole dzisiaj wywiesili terminy+godziny matur
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
heejj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() najwyżej mnie obeją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Głupio to zabrzmi, ale ... zazdroszcze wam matury
![]() Te emocje... A pozniej wielka radosc z dobrych ocen... ACH ![]() Ja nosiłam czarne eleganckie spodnie i biała bluzkę-koszulę... A na to taka czarna jakby kurteczke z materiału... W stresujących chwilach bawilam sie suwakiem, az w koncu go zepsulam ![]() W spódnice wystroiłam się na ustny hiszpański o ile dobrze pamiętam ![]() To byl 1 czerwiec i juz pogoda sie poprawila. Bo podczas moich poprzednich egzaminów było chłodno i deszczowo ;/. Uwazam ze zarowno spodnie jak i spodnica sa dobrym rozwiazaniem - wazne zeby sie dobrze czuc i nie stresowac dodatkowo niewygodnym strojem ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ja też planowałam spódniczke i spodnie,ale jak taka pogoda będzienadal to za nic w świecie nie ubiore spódniczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ines1985 napisał(a):
> Uwazam ze zarowno spodnie jak i spodnica sa dobrym rozwiazaniem - wazne zeby sie dobrze czuc i nie stresowac dodatkowo niewygodnym strojem ![]() No właśnie -wygodnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomyślłam, że wygląd musi podkreslić że cos umiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ula napisał(a):
> > Pomyślłam, że wygląd musi podkreslić że cos umiem ![]() ![]() No prosze ![]() ![]() Bardzo dobrze ![]() Ja na maturze az zaskoczylam samą siebie w tej kwestii ![]() Wyczytalam ze nie mozna pokazac ze sie czegos nie umie ![]() ![]() Wyszlam pozniej z sali roztrzesiona myśląc - Boze, co ja zrobilam... Przeciwstawilam sie komisji (i to nawet dwa razy, pozniej mojej geograficzce-wychowawczyni ale znow mialam racje ![]() Oplacalo sie ![]() 5 jedyna na caly moj fakultet ![]() Do takiego egzaminu trzeba podejsc profesjonalnie... Ubrac sie stosownie, byc pewna siebie, sympatyczna, odstawic na bok nerwy i skupic sie na wiedzy, rowniez tej pozaksiazkowej... ![]() Bede za was dziewczyny bardzo mocno trzymac kciuki ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
nie no Ula jestes genialna-nie wpadłabym na to, zeby przefarbowac włosy (nio coż blondynka jestem) i załozyć okulary (tez mam do czytania) hehehe
Ines pozazdroszczę podejcia!! ja nie wiem jak ja opanuję nerwy!! zastanawiałam się nawet czy nie zaaplikowac sobie jakiegos środka uspokajającego, ale boję się, ze nie będę trzeźwo myśleć, a ziółka odpadają bo nienawidzę ![]() aha co do włosów, to pamietam nawet kiedys na polskim jak omawialiśmy terat grecki to nauczycielka (nawiązując do charakteryzacji) walnęła aluzję,że blondynki to niby głupiutkie i w ogóle a brunetki-dojrzałe, mądre. ale sie wtedy wqrzyłam ![]() terminy tez mam nienajlepsze: 20.IV-ang. ustny, 4V-polski ustny, 5V-polski pisemny, 6V-pisemny ang.(3 dni pod rząd!!!!!! ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Martiq
![]() > nie no Ula jestes genialna-nie wpadłabym na to, zeby przefarbowac włosy (nio coż blondynka jestem) i załozyć okulary (tez mam do czytania) hehehe > Ines pozazdroszczę podejcia!! ja nie wiem jak ja opanuję nerwy!! zastanawiałam się nawet czy nie zaaplikowac sobie jakiegos środka uspokajającego, ale boję się, ze nie będę trzeźwo myśleć, a ziółka odpadają bo nienawidzę ![]() Mnie nerwy mobilizowaly, ale tylko po przekroczeniu progu sali egzaminacyjnej... Jeszcze przed drzwiami cala sie trzeslam. A przed kazdym egzaminem plakalam jak glupia ![]() Bo za pozno zaczelam sie uczyc. A na kazdy egzamin przychodzilam z obstawa ![]() ![]() A na ustnej geografii ja sie przygotowywalam jak moje Kochanie odpowiadalo ![]() Jeszcze jak slyszalam jak mowi o klimacie Polski... To byl moj wymarzony temat- obcykany że hoho ![]() W ogole przepraszam was dziewczyny ze pisze nie na temat ale... Wtedy to bylo tyle nerwow a teraz to wspaniale wspomnienia ![]() Generalnie - odradzam srodki uspokajajace. Na niektorych nienajlepiej dzialaja. Moja kolezanka brala, w sumie nie wiem po co bo i tak byla kłebkiem nerwów...
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
ojj o tych wspomnieniach to pogadamy za rok
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Martiq kotku, mów mi tak dalej
![]() Własnie zrobiłam próbną bibliografię i zanosze jutro do sprawdzenia mojej wych-polonistce- egzaminatorowi mojej ustnej ![]() Ja się zastanawiam czy sobie nie zaaplikowac czegoś na odwagę ![]() ![]() Wyobraźcie sobie- ja nie wiem jeszcze kiedy mam ustny posli i angielski!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
wos pisemny jest 19
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Cos czuję Ines, że Byłas prymuską- więc Twoje kciuki nam sie przydadzą !
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ula napisał(a):
> Cos czuję Ines, że Byłas prymuską- więc Twoje kciuki nam sie przydadzą ! ![]() ![]() ![]() Oj zawiodę Cię- nic bardziej mylnego. Prymuską byłam do piątej klasy podstawówki włącznie. Pozniej nadszedł mlodzienczy bunt i tak mi juz zostało. Odpuscilam przedmioty ktorych nie lubiłam. Poswieciłam się lubianym, dlatego na swiadectwie maturalnym mam zarowno 5 jak i 2. Ale coz z tego, jak te oceny nie maja zadnego znaczenia i nikt nie pyta co mialam na koniec roku w 2 klasie z fizyki ![]() A mature o dziwo zdalam lepiej niz niektore osoby, ktore przez 4 lata LO byly lepsze ode mnie. To loteria. Wiele (wszystko?) zalezy od pytan. No a poza tym na szczescie zdawalam ją z tego co lubie ![]() Tylko polskiego nie, ale to byl przymus. Przed ustnym polakiem przeżywałam katusze bo balam sie, ze moge go nie zdać... powaznie... Ale udało sie zaliczyc na 3, choc w nerwach nie doczytalam do konca jednego pytania i odpowiedzialam kompletnie nie na temat :|. Dacie rade dziewczyny. Naprawdę ![]() Wszystkie wizazanki beda trzymac kciuki ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Moja matura to już tylko wspomnienie sprzed 5-ciu lat, więc mój strój pewnie jest archaiczny
![]() ![]() A zdjęcie przedostatnie to wszyte w marynarkę niby-kieszenie na ściągi ![]() ![]() Pozdrawiam i powodzenia! Edytowane przez libra.a Czas edycji: 2010-05-16 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki za wszystkie porady- strasznie podoba mi się koncepcja agateczki na strój- i ten "pseudożakiecik"
![]() ![]() za życzenia co do maturki nie dziękuję oby nie zapeszyć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mój pomysł na ubiór jest anstępujący:
-czarne spodnie proste -biała marynarka z czarnym wzrorem a'la kwiaty -pod spód albo bluzka koszulowa z kołnierzykiem albo taka z koronką...jeszcze nie wiem Co o tym myślicie? Nie obleją mnie za tą marynarkę?że nie mam czarnej...
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
smerfeta01 napisał(a):
> mój pomysł na ubiór jest anstępujący: > -czarne spodnie proste > -biała marynarka z czarnym wzrorem a'la kwiaty > -pod spód albo bluzka koszulowa z kołnierzykiem albo taka z koronką...jeszcze nie wiem > Co o tym myślicie? > Nie obleją mnie za tą marynarkę?że nie mam czarnej... Nie mają prawa. Gdyby kierowali sie strojem uczniow to chyba 50% maturzystów by nie zdało (ze wzgledu na odbieganie od zestawu na czarno-biało bez zadnych udziwnien). Nie przejmuj się ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Rowniez mam w tym roku mature i straaaasznie sie boje,szczegolnie tej nieszczesnej matematyki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja mialam zwykla biala bluzke, spodniczke szara przed kolanka i motylka we wlosach
![]() Zdalam na same 5. I dzis moge smialo powiedziec, ze byl to najlatwiejszy i najprzyjemniejszy egzamin w moim zyciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
smerfeta01 napisał(a):
> mój pomysł na ubiór jest anstępujący: > -czarne spodnie proste > -biała marynarka z czarnym wzrorem a'la kwiaty > -pod spód albo bluzka koszulowa z kołnierzykiem albo taka z koronką...jeszcze nie wiem > Co o tym myślicie? > Nie obleją mnie za tą marynarkę?że nie mam czarnej... Twoj stroj jest calkiem na miejscu ![]() -Jeansy!!! -ciemno bordowa marynarke z aksamitu i do tego koszula w podobnym kolorze i umalowalam wlosy na granatowa czern No coz buntownicza natura ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Gratuluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.