|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
1 fotograf czy 2?
Fotograf, którego zamówiliśmy może pracować razem z żoną. Wiec cena jest taka sama jak z 1 czy 2 fotografami. Podoba nam się ten pomysł bo dzięki temu można uchwycić więcej ładnych momentów. Tylko zastanawiamy się co mogą powiedzieć o tym ludzie. Ślub i wesele robimy u mojego narzeczonego. On, pochodzi z małej miejscowości, a wiecie jak tam ludzie potrafią plotkować. Nie chcemy żeby sądzili, że chcemy się wystawić i takie tam....
Co o tym sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1 fotograf czy 2?
Cytat:
![]() Ja mam 2, ale place dodatkowo - wiec jesli mozesz miec 2 w tej samej cenie to pewnie ze bierz! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Czy wszystkim tak się przejmujesz "co ludzie powiedzą" ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Niestety przejmuję się
![]() Na moim miejscu wybrałybyście 2 fotografów bez wahania się???? ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Aha z tego co wiem mojej przyszłej teściowej średnio się podoba ten pomysł z 2 fotografami... Myślę że ona też sie przejmuje tym co sąsiedzi powiedzą itd... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A dlaczego się przejmujesz?
Ja bym się nawet nie zastanawiała ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Agusia - nie myśl co powiedzą ludzie. To, że fotografów jest dwóch (często mąż i żona, para, czy po prostu znajomi) teraz zaczyna się robić normą. Kobieta ma inne spojrzenie, mężczyzna inne - przy przygotowaniach jedno może być u panny młodej, drugie u młodego. A jeżeli Ty masz to wszystko w jednej cenie to tylko się cieszyć.
My mieliśmy na weselu drugiego grajka gratis i było super i nawet nam nie przyszło przez myśl pomyśleć co pomyślą goście, że jest dwóch panów, fotografów mieliśmy dwóch, z kościele dwie kamery. Nie myśl o tym co ktoś może pomyśleć, bo nie bedziecie mieli żadnej przyjemności z przygotowań i Wasz ślub nie będzie taki jak Wy sobie wymarzyliście a skoro macie takie doświadczenia z Waszymi bliskimi czy sąsiadami czy innymi ludźmi - to co byście nie robili to i tak znajdzie się ktoś komu coś się nie bedzie podobało. Pamiętaj to Wasz ślub - Wasz dzień! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli teściowie płacą za wesele to może mieć dużo
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny. Wiem, że się strasznie wszystkim przejmuje i muszę to zmienić bo przez rok oczekiwań do ślubu zwariuje
![]() Bardzo Wam dziękuję za opinie!!!!! "Groszek80" gdzie się będziesz czesać i robić makijaż? bo tak się składa że ja też jestem z Przemyśla ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
U mnie fotograf jest, a Jego zona kreci film, na pewno dobrze ze soba wspołpracuja i nie wchodza sobie w droge
![]() ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-06-22 o 20:34 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
w jednej cenie to jest? Jak w jednej cenie to czemu nie korzystać! Więcej fotek, wiecej pamiątek, więcej uchwyconych momentów, a ludźmi nie ma się co zasłaniać i zastanawiać co powiedzą, niech gadają co chcą.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam ostatnio na weselu gdzie było dwóch kamerzystów i fotograf (ja
![]() ![]() ![]() Swoją drogą denerwuje mnie mentalność naszego narodu..... masz więcej to już jesteś zły :/ Głowa do góry ![]()
Emilowe całusy ![]() Edytowane przez nel_a Czas edycji: 2009-06-23 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ale ja nierozumiem... co niby mają gadać? Że za bogato??? O co chodzi z tym gadaniem! ? Ludzie! Kto płaci? Płodzi+Rodzice czy jakaś tam ciotka ziutka z kalisza! No proszę Was...
![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Bierz dwóch!! Jakby się dowiedzieli ze mogłaś z free wziąć dwóch i nie wzięłaś to dopiero by się z Ciebie śmiali
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ja pochodze z malej miejscowosci i mialam 2 fotografow i kamerzyste. jakos wogole nie myslalam co ludzie powiedza. a jesli nic cie to nie kosztuje to korzystaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Agusia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dwóch fotografów=większe możliwości ![]() ![]() ![]() ...... dobry fotograf ![]() ![]() ![]() ![]() .......
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.