|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Plama...
Przepraszam, jezeli temat jest w zlym dziale, ale nie mialem pojecia gdzie to moge napisac a czasu jest malo.
Napisze krotko i licze na jakakolwiek pomoc. :/ Poplamilem przed chwila nowiutka koszule (100% bawelna) filtrem ziaja spf 50, krem delikatnie zabralem sucha gabka po czym poprzecieralem ciepla woda, mydlem... ale chyba nic nie dalo, jest ciemna plama od wody a w srodku 3 plamki jasniutkie od kremu. Zaraz chyba wypiore ja recznie. Pisze z takim banalem bo nie znam sie a nigdy takiej plamy nie mialem, pozatym zejsc nie chce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Plama...
może szarym mydłem da radę, bo mi ostatnio też się tak stało i szare mydło pomogło
![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
w kolejnsoci:
Starlem sucha gabka krem, namoczylem ciepla woda gabkujac, uzylem mydla, plynu do mycia naczyn, plynu do plukania, wypralem 2 razy, nasmarowalem plamy szarym mydlem, i wyplukalem recznie. Teraz wisi, woda obcieka a plamki sa dalej... Mam tylko nadzieje, ze sa widoczne przed kontrast tkaniny mokrej, moze jak wyschnie to nie beda bardzo widoczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jak nie pomógł płyn do naczyń i szare mydło to spróbuj vanishem potraktować te plamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.