|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zmiana fryzury...
Witam
![]() Wklejam dwa zdjęcia, jedno - moje codzienne uczesanie, czyli włosy rozpuszczone, a drugie upięte, dla ewentualnej metamorfozy komputerowej;p Bardzo proszę o pomoc w doborze fryzury i koloru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmiana fryzury...
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ale Ty śliczna jesteś
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja bym dała karmel... Albo cynamon, ale nie podchodzący pod rudy- raczej miodowy.
Jak mówią dziewczyny- ladna jestes, widac zadbane wlosy- ja wycieniowalabym troche, moze przy twarzy...? Grzywke- prostą, ale tez cieniowaną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
O cholera, co za oczy. PRZEPIĘKNE!!!.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za rady
![]() ![]() Do fryzjera idę w piątek, do tego czasu czekam na Wasze dalsze podpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Jakie masz cudowne oczy, niemogłam się napatrzeć
![]() Ze względu na to że masz ciemną oprawe oczu od razu skojarzyło mi się z Angelina Jolie i Megan Fox. Obstawiałabym przy średnim - ciemym brązie ![]() http://republika.pl/blog_mi_3987948/...4687-f5aa2.jpg http://www.alleba.com/blog/wp-conten...lina_jolie.jpg Te kolory myślę ze będą ci pasowały idealnie
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Prześlicznie wyglądasz
![]() Rozumiem jednak chęć zmiany. Zanim jednak zdecydujesz się zmienić kolorek włosów rozważ wszystkie za i przeciw. Farbowanie odrostów jest na prawdę męczące, do tego kolor szybko blednie (szczególnie, że często myjesz włosy). Kolejna kwestia to kondycja Twojej czupryny, niby farba nie niszczy włosów...no właśnie niby. Ja gdybym mogła odwrócić czas to nie farbowałabym swoich włosów tylko dbała by były lśniące i zdrowe. Teraz poważnie rozważam dekoloryzacje ale niestety to nie takie proste. Nie mniej jednak, cokolwiek zrobisz i tak będziesz ładnie wyglądać.
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Jakie rzęsy! ;o o mamusiu! boskie! a co do tego, czy brąz będzie Ci pasował jasny i owszem
![]() ![]()
![]() |
#11 |
maszyna, nie człowiek
|
Wlasnie, jestes bardzo śliczna i.. masz nosek podobny do mojego
![]() Masz śliczne włoski i jeśli koniecznie potrzebujesz zmiany, moze wiec faktycznie grzywka? Szczególnie, ze chyba masz cienkie wlosy wiec nie widze sensu zeby je męczyć farbowaniem ![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Odkąd pamiętam włosy mam takie jak teraz, czasem mocniej wycieniowane, czasem trochę dłuższe, trochę krótsze, bez bardziej widocznej zmiany. Raz zrobiłam prostą grzywkę, ale nie wyglądałam zbyt korzystnie, buzia zrobiła mi się pucowata. Podobają mi się krótsze fryzury ale nie mogę sobie na takie pozwolic, bo wtedy musiałabym prostowac caaałe włosy codziennie. Jedyne co mi zostaje to farbowanie
![]() Pójdę za Waszymi radami i prawdopodobnie zdecyduję się na jakiś karmelowy brąz, orzech laskowy czy coś podobnego ![]() Do wizyty u fryzjera zostały 2 dni, póki co dziękuję Wam bardzooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.