|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wybawić slady z tradziku ;)
hej chcialabym sie was poradzic czym usuwacie slady jakie zostana wam po pryszczach bo ja np w niektorych miesciach gdzie syfki mi sie juz nie robia to mam czerwone slady a pasta cynkowa nie bardzo pomaga ;( nic wiecej nie stosowalam i chcialam zapytac czy macie jakies doswiadczenia?
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wybawić slady z tradziku ;)
Kwasy, kwasy, kwasy...Acne derm, około 20 zł, bez recepty, pa.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tam pomogla masc cepan. niedroga,skuteczna i bez recepty
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
a jakis zabieg u kosmetyczki.. ?? jednorazowy lub kilkakrotny zeby pojsc i zeby pozbyc sie w koncu tych wszechobecnych plam po pryszczach :/
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
jednorazowa wizyta u kosmetyczki na niewiele sie zda.
KWASY AHA to kilku razowa inwestycja , za ok 70 zł od wizyty. Wiem, bo bywałam na takich sesjach, i powiem ze to naprawde działa... I jedynym grzechem z Twojej strony może byc: rozdrapywanie krostek i narażanie sie na silne promieniowanie sloneczne, filtry jeszcze raz filtry, czego kosmetyczka mi nie powiedziala to była jesien ale mimo wszystko prawda? Także jesli masz pieniązki to naprawde....warto. Dziewczyny piszą o kwasikach z apteki, czytalam ze też sa pomocne ![]() Powodzenia.
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
dzieki za porady
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
acne-derm jest dobry ale czeba go stosować minimum kilka miesięcy.Pozatym on działa również na istniejące krostki.Bardzo pomógł mi w trądziku.Usuwa w krótkim czasie krostki niestety tak jak wczesniej napisałam w przypadku plamek czeba go stosować bardzo długo.
Możesz jeszcze używać Glyco-A ale po zakonczonej kuracjii glyco tradzik mi nawrócił. Teraz używam acne-dermu żeby mi się niepojawiały krostki i peelingu migdałowego(wątek na biochemii. Ostatnia propozycja jest według mnie najlepsza. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny lookniejcie w wyszukiwarke. Jest cały stos watków na ten temat
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Ja narazie ( ok. 3tyg.) uzywam zaleconego przez panią dermatolog Aknemycin Plus. Troche pomaga ale skora się okooooooopnie łuszczy i brzydko wygląda. A i krotki niektore dalej sa i gdzieniegdzie nowe sie pojawiaja. No i te przebarwienia... moze skoncze uzywac Aknemycin i wtedy nad ta kosmetyczka pomylse
![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
polecam wątek schorzenia skorne , na poczatku forum , utworzony przez mnei, jest tam wiele o wywabianu plam
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
ja mam takie pytanie gdzie jest dostępny ten krem "Perła Inków"?? A jeśli w aptece to czy na recepte :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

to była jesien ale mimo wszystko prawda?