|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
pamiatki z Egiptu :)
witam was moje drogie
![]() mam takie pytanko , czy ktoras z was w najblizszym czasie jedzie moze do Egiptu? (milosnikom wysokich temperatur b.olecam )oczywiscie nie pytam bezinteresownie , chodzi o to, iz kolekcjonuje magnesy na lodowke , i niestety podczas ostatniej przeprowadzki czesc mi zaginela , dlatego gdyby ktos sie wybieral i moglby mi takowy przywiezc, oczywiscie pokryje koszty wlacznie z wysylka (w moim przypadku do Poznania) BYLABYM BARDZO WDZIECZNA , koszty nie sa duze, a taki magnes latwo zakupic na kazdym prawie bazarze z pamiatkami dla turystow . czekam na odpowiedz od jakiejs dobrej duszy ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: pamiatki z Egiptu :)
A na allegro nie chcesz poszukać?// Albo w jakimś internetowym sklepie z takimi pamiatkami?/ Chyba coś znajdziesz
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
oj szukalam, i tez na poczatku wydawalo mi sie ze nie bedzie z tym problemu...ale jednak okazalo sie ze jest
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
No to nie pozostaje Ci nic innego jak szukać kogoś, kto się wybiera
a moze po prostu podejdź do jakiegoś biura podróży i podpytaj- czy ktoś ma... Takie rzeczy czasem mają u siebie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

, dlatego gdyby ktos sie wybieral i moglby mi takowy przywiezc, oczywiscie pokryje koszty wlacznie z wysylka (w moim przypadku do Poznania) BYLABYM BARDZO WDZIECZNA 

a moze po prostu podejdź do jakiegoś biura podróży i podpytaj- czy ktoś ma... Takie rzeczy czasem mają u siebie