|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja WISH. Szukam, oddam wiele!zamieszczam tu moją aktualną wish. Za te rzeczy oddam wiele, jeśli coś ci się podoba u mnie w wątku, i masz ciuszki z tej listy - proszę napisz ![]() NOSZĘ ROZMIAR XS, S, M !!!!!! BUTY 38/39!!!!!!!!!!!!!! WYSYŁAM TYLKO DO POLSKI!!!!!!!!!! SZUKAM !!! Książek Harry Potter części : 5,6,7 Butów w stylu Nike, Reebok, Puma, Adidas. Nie muszą być firmowe (chociaż chętnie). Tych za kostkę, jak i krótkich. r. 38/39 SPRAWNY TELEFON, NAJLEPIEJ DOTYKOWY, CHĘTNIE SAMSUNG AVILA ![]() JAZZÓWKI - MOGĄ BYĆ MATERIAŁOWE LUB SKÓRZANE - KOLOR OBOJĘTNY R. 38/9 TRAMPKI ATMO - NAJLEPIEJ SZARE ALBO BIAŁE, zobaczę każde. R. 38/9 Wszystkiego co w panterkę Bransoletki, spinki, opaski, szaliki apaszki itp ![]() Ogólnie wszystko z zipami Wszystkiego z kokardkami, napisami np. I <3, fajnymi nadrukami (głównie topy) Książki Lisi Harrison ELITA - ,,Zemsta klasowych piękności" , "Elita" !!! Rękawiczek skórzanych/zamszowych !!! Kardiganów !!! Koszul długich, do legginsów lub normalnej długości, najlepiej w kratkę krótki/długi rękaw!!! Skórzanych/zamszowych torebek sporych dla Siostry !!! Kamizelek jeansowych/czarnych (chętnie krótkich, dłuższą mam. Zależy to jednak od tego, że może jakaś dłuższa mi się spodoba )mega obcisłych rurek/legginsów jeansowych!!! Marynarki xs. Dzianinowych jesienno-zimowych sukieneczek. Sukienki nadającej się na wesele, chętnie fiolet, turkus (żywe kolory) Rybaczek letnich Szortów letnich Bluzeczki z kokardkami, żabotami Ekoskórki Adidasów nike/puma/reebok/adidas 38/39 ! Rurek kolorowych Apaszek/szalików w różnych kolorach Nietoperzy Różnych legginsów do kostki Stroju kąpielowego jakiegoś ładnego ![]() Staniczków 70 A, B PISZ TYLKO, JEŚLI WIDZISZ COŚ U MNIE!!!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez kolorowa12 Czas edycji: 2009-12-20 o 20:13 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Moja WISH. Szukam, oddam wiele!
zapraszam do mnie, mam fajny t-shirt rozszerzany z kokardką i fajnymi aplikacjami ze stradivariusa, poza watkiem mam tez trampki srebrne
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do mojego watku
|
|
#6 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Oj, raczej żółte mi się nie przydadzą Szukam raczej ciemniejszych ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Rzeczy raczej nie w moim stylu, ale dzięki za zainteresowanie ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- odpisane u Ciebie
Edytowane przez kolorowa12 Czas edycji: 2009-12-18 o 20:21 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
mam czarna kamizelkę a w starym watku stroje kąpielowe
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Troche innej kamizelki szukam, a stroje muszą mieć raczej usztywniany stanik, chyba, że bardzo mi się spodoba inny.
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
mam nietoperz apaszki i wiele incyh rzeczy :0
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się kilka rzeczy, ale interesują mnie wymiany tylko na terenie Polski. Poza tym moje ubrania to w większości xs, a widzę, że takich nie chcesz.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.

Bransoletki, spinki, opaski, szaliki apaszki itp
)