Załamana-chłopak - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-04, 21:50   #1
porcelana15
Przyczajenie

Unhappy

Załamana-chłopak

Od razu zaznaczam że konto założyłam tylko po to aby się pożalić i zaczerpnąc rady. Mam 15 lat,nigdy nie miałam chłopaka,ale nie na tym polega problem.Moja przyjaciółka pisze z pewnych chłopakiem i musiała akurat napisać coś o mnie,że wiem o nim to i siam. Nie wiedział o kogo chodzi,więc ona mu napisała.A on ta to,że nie zwraca na takie dziewczyny jak ja uwagi. Nie jest on przystojny,ma pryszcze,ot przeciętny nastolatek.Nie mówię,że ja jestem idealną pięknością,ale nie jestem brzydką,zakompleksioną dziewczyną.Myśle że jestem ładna(nie chce zeby to zabrzmiało próżnie).Zabolało mnie to,nawet bardzo.On chyba nie wie,że sie z nią przyjaźnie.Najgorsze jest to,że widzę go codziennie.On mi się nie podoba,dla jasności.Dodam,że przy koleżankach jestem wyluzowana,roześmiana.A przy chłopakach-nieśmiała jednym słowem.Czuję zawsze że powiem coś nie tak,jakąs bzdurę.Nie chce zeby tak było,ale co ja mogę zrobić. Chyba złapałam doła,chodź to do mnie nie podobne bo jestem optymistką.Zaraz chyba się poryczę,bo wszystkie dziewczyny mają takie cholerne szczęście,a ja - rozpaczać tylko mogę nad swoim "szcześciem do miłości"...
porcelana15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-04, 22:05   #2
kar0lajn
Zakorzenienie

Dot.: Załamana-chłopak

nie wiem czy dobrze zrozumiałam.. ale. czemu się przejmujesz? po prostu każdy ma swój gust ( a o gustach się nie dyskutuje..). tak jak on się Tobie nie podoba, tak samo Ty nie musisz podobać się mu.. a może po prostu on tak napisał dlatego, że liczy na coś więcej z Twoją przyjaciółką? także głowa do góry, nie ma co się przejmować

btw. wątek chyba nie powinien być założony na Wizażowe wyliczanki (???)

kar0lajn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-04, 22:09   #3
cholernarejestracja
Copyraptor

Czekaj, nie rozumiem. Co Cię boli?

1. Że jakiś obcy facet napisał Twojej znajomej, że nie jesteś w jego typie
2. To że przy facetach jesteś nieśmiała
3. To, że nikogo nie masz, a koleżanki mają?

Bo tak, po kolei.

1. Co się dziwisz, skoro to z nią pisze, to ma się zachwycać innymi dziewczynami? Jakby jakiś chłopak do Ciebie pisał, ty byś wspomniała o innej, a on by się zaczął nią zachwycać, to myślisz jak by to się skończyło?

2. W wyszukiwarce jest sporo tematów i porad w tej kwestii, jest nawet wątek wsparcia "nieśmiałe rwą facetów", może tam zajrzyj?

3. Nie przejmuj się, jesteś bardzo młoda, na facetów przyjdzie czas
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-05, 08:43   #4
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez porcelana15 Pokaż wiadomość
Od razu zaznaczam że konto założyłam tylko po to aby się pożalić i zaczerpnąc rady. Mam 15 lat,nigdy nie miałam chłopaka,ale nie na tym polega problem.Moja przyjaciółka pisze z pewnych chłopakiem i musiała akurat napisać coś o mnie,że wiem o nim to i siam. Nie wiedział o kogo chodzi,więc ona mu napisała.A on ta to,że nie zwraca na takie dziewczyny jak ja uwagi. Nie jest on przystojny,ma pryszcze,ot przeciętny nastolatek.Nie mówię,że ja jestem idealną pięknością,ale nie jestem brzydką,zakompleksioną dziewczyną.Myśle że jestem ładna(nie chce zeby to zabrzmiało próżnie).Zabolało mnie to,nawet bardzo.On chyba nie wie,że sie z nią przyjaźnie.Najgorsze jest to,że widzę go codziennie.On mi się nie podoba,dla jasności.Dodam,że przy koleżankach jestem wyluzowana,roześmiana.A przy chłopakach-nieśmiała jednym słowem.Czuję zawsze że powiem coś nie tak,jakąs bzdurę.Nie chce zeby tak było,ale co ja mogę zrobić. Chyba złapałam doła,chodź to do mnie nie podobne bo jestem optymistką.Zaraz chyba się poryczę,bo wszystkie dziewczyny mają takie cholerne szczęście,a ja - rozpaczać tylko mogę nad swoim "szcześciem do miłości"...
a ja napiszę CI coś na ten temat.. mam trzech braci. i w takim towarzystwie się wychowałam. jeśli będziesz się przejmować że coś palniesz to daleko nie zajdziesz. Ja ciągle mówię jakieś głupoty. Ale nie ma chłopaka z którym bym sie nie kolegowała/ przyjaźniła. Jeśli pozwolisz sobie na naturalność poznasz facetów i będziesz nimi kręcić jak tylko zechcesz) Wiem co mówię)
Stary 2009-10-05, 13:17   #5
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

powiem tak, jesteś jeszcze młoda i przyjedzie czas na Ciebie, jak mówi stare przysłowie "każda potwora znajdzie swojego amatora ". I co w tym prawdy jest. Wiem z własnego doświadczenia, urodą raczej nie grzeszę, daleko mi do paris hilton czy też pameli anderson, nigdy nei lubiłam sukienek, szpilek, torebek i takie tam, faceci traktowali mnie zawsze jak dobrego kumpla nad czym często ubolewałam, bo jak mi się któryś spodobał to był problem. Najbardziej zabolało mnie kiedyś gdy umówił się ze mną facet dla którego w ogień bym poszła i zaczął wypytywać mnie o moją przyjaciółkę. Byłam załamana i przestałam szukać facetów na siłę, stwierdziłam, że to on mnie znajdzie . Też byłam strasznie nieśmiała, jak chłopak spojrzał na mnie jak na kobietę i zaczął flirtować to taką cegłę zawsze na twarzy miałam i ani beee ani meee. Ale potem skończyłam szkołę, poszłam na studia i do pracy wsród różnych ludzi i tam się nauczyłam kontaktować z płcią przeciwną, zrobiłam się strasznie wyszczekana, zaczęłam o siebie bardziej dbać, częściej zakładałam sukienki itp. No i w końcu mnie znalazł, mój mąż, dla którego byłam i jestem całym światem. Bo nie zawsze liczy się uroda mimo wszystko, a poza tym dla jednego możesz być brzydka a dla drugiego jesteś najpiękniejszą osobą na świecie. Każdy ma inny gust i tyle. Jedni lubią rozmiar XS inni XXL itp. Jedni lubią gwiazdy inni dziewczyny nieśmiałe, taki już nasz urok

NIe przejmuj się jakimś chłopakiem, który nawet tobie się nie podoba. W końcu trafisz na swego )

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-05, 14:02   #6
porcelana15
Przyczajenie

Dziwczyny,jesteście wspaniała.Tak się dzisiaj zastanawiałam,czy mam się czym przejmować i doszłam do wniosku że nie warto.No bo czym? Wkońcu chłopak nie jest w moim typie.Zbyt ogólnie napisałam ''wszystkie dziewczyny",bo z mojego otoczenia są tylko 2,3 dziewczyny które mają chłopaka.A z nieśmiałością cały czas walczę,mam nadzieję ze mi się uda. Nie mam żadnego doła i wogóle.Napisałam ten post pewnie dlatego że jestem impulsywna.Ale tak czy inaczej dziękuję Was bardzo mocno za poświęcenie czasu,można na Was liczyć.Serdecznie pozdrawiam.
Stary 2009-10-05, 15:08   #7
AnusiaPn
Zakorzenienie

olej tego kolesia po co przejmować się zdaniem innym, heh tymbardziej skoro on nawet Cię nie zna na miłość przyjdzie jeszcze czas, więc nie masz się czym przejmować, każdy ma swój gust, każdemu podoba się co innego, i wogóle skoro ten chłopak nie jest dla Ciebie ważny, ani nawet nie podoba Ci się to co Cię interesuje jego zdanie ;D heh, nie warto przejmować się tym co ludzie gadają, zawsze będą gadać także głowa do góry! i powodzenia w poszukiwaniu swojego szczęścia, całe życie przed Tobą
AnusiaPn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-05, 18:47   #8
porcelana15
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez AnusiaPn Pokaż wiadomość
olej tego kolesia po co przejmować się zdaniem innym, heh tymbardziej skoro on nawet Cię nie zna na miłość przyjdzie jeszcze czas, więc nie masz się czym przejmować, każdy ma swój gust, każdemu podoba się co innego, i wogóle skoro ten chłopak nie jest dla Ciebie ważny, ani nawet nie podoba Ci się to co Cię interesuje jego zdanie ;D heh, nie warto przejmować się tym co ludzie gadają, zawsze będą gadać także głowa do góry! i powodzenia w poszukiwaniu swojego szczęścia, całe życie przed Tobą
dziękuję za miłe słowa i całkowicie się z Tobią zgadzam.
Koleś mnie nie interesuję,więc czym mam się przejmować ?
Stary 2009-10-05, 18:53   #9
AnusiaPn
Zakorzenienie

dokładnie

hehe pozdrawiam
AnusiaPn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-06, 16:19   #10
Wiktoria M
Raczkowanie

GG do Wiktoria M

I takie podejście powinnaś mieć - olać to .
Ciekawa jestem czy ten chłopak kiedykolwiek zastanawiał się nad tym ile dziewczyn powiedziało/pomyślało coś takiego na jego temat .

Niech nie ma się za takiego żigolaka, bo pewnie jeszcze wąsy mu nie rosną .

Wish You were here..

Zrzucam kilogramy

..jeszcze dwa.

Wiktoria M jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-06, 17:40   #11
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

zdarzają się ciężkie dni i człowiek wtedy myśli, że jest beznadziejny. Grunt to się nie załamywać i myśleć pozytywnie. i od razu swiat wydaje się lepszy

Głowa do góry i Ty znajdziesz kiedyś swojego faceta

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-07, 20:30   #12
porcelana15
Przyczajenie

Hehe,dziękuje Wam i nzowu odzyskałam swój dawny optymizm. A no wąsy tomu jeszcze nie rosna.
pozdrawiam Was.
Stary 2009-10-12, 17:08   #13
dance makabre
Wtajemniczenie

Nie martw się swoją nieśmiałością- wiele dziewczyn w tym wieku tak ma. Ja akurat należę do tych, które przebywają głównie z chłopakami, ale pomyśl, to wcale nie jest takie fajne jak uważasz- chciałabyś, żeby każdy, dosłownie każdy facet traktował Cię jak kumpla? ;P
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata

Edytowane przez dance makabre
Czas edycji: 2009-10-12 o 17:12
dance makabre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-12, 19:45   #14
porcelana15
Przyczajenie

no, nie każdy ale tej nieśmiałośmi mam dosyć. ;/ walcze z nią i jak narazie są postępy.
Stary 2009-10-27, 15:04   #15
Issuee
Zadomowienie

A ja powiem tak..
Nie ma sie co przejmowac opinią jakiś kolesi, którzy nie zamienili z tobą ani jednego zdania ważne jest to, że ty wiesz jaka jesteś i za jaka uważają cię twoi normalni znajomi.
No a co do twojej nieśmiałości. Też jestem nieśmiała i czasami mi to przeszkadza, ale tak naprawde to niekiedy jest fajna sprawa:p
Bo spójrz, jedni lubią otwarte dziewczyny a inni nie. Ja np znam chłopaka, który uwielbia jak niekiedy jestem nieśmiała bo on mi coś proponuje a ja już mam rumience, on to kocha:p wiec.. moze i ty kogos takiego znajdziesz? a po drugie, jeśli np. gadasz z jakimś chłopakiem duzo na na gg czy sms to pozniej na real powinno ci się łatwiej gadać, i niesmiałośc sama przejdzie po jakiejś chwili jak przekonasz sie,ze on nie gryzie;d
nie przejmuj się, z wiekiem to mija;d
trzymaj sie;d

J <3
16.02.2011
Issuee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-04, 11:17   #16
porcelana15
Przyczajenie

dziękuje.
Stary 2009-11-29, 18:51   #17
porcelana15
Przyczajenie

po tych prawie 2 miesiacach jestem bardziej odwazna, znam poczucie swojej watrosci,nabralam wewnetrznej sily.
Stary 2009-11-30, 15:38   #18
Issuee
Zadomowienie

Gratuluje
a jak z tym chłopakiem?

J <3
16.02.2011
Issuee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-30, 15:41   #19
dance makabre
Wtajemniczenie

Właśnie, gratujacje Jak tam Twój cheri?
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata

Edytowane przez dance makabre
Czas edycji: 2009-11-30 o 15:43
dance makabre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-09, 20:46   #20
porcelana15
Przyczajenie

Okazał się kompletym dupkiem(za przeproszeniem) dosłownie! olał moją przyjaciółkę tak z dnia na dzień, dodam że gadali wyłącznie przez GG i to właśnie przez GG wyznał jej że się nią nie interesuje, nie miał odwagi spojrzec jej w oczy, powiedziec prawde. teraz w szkole omijaja sie szerokim lukiem. od jego kolegi dowiedzialam sie ( a raczej dostalam ostrzezenie) ze nie warto sie wdawac z nim w jakiekolwiek zwiazki, po jego zachowaniu mozna duzo wywnioskowac, a moja przyjaciolka zaluje ze byla taka naiwna, ot cala historia z jego udzialem.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości