|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 867
|
rowerek i stepper - jak to po³±czyæ?
mam rower stacjonarny i stepper. od miesi±ca æwiczê godzinê dziennie naprzemiennie, jednego dnia rower, drugiego stepper.
Teraz jednak przysz³o mi do g³owy czy mo¿e jednak nie by³oby lepiej æwiczyæ codziennie oba po pó³ godz? czy jednak pozostaæ przy obecnym sposobie æwiczenia? najbardziej zale¿y mi na spaleniu t³uszczu/odchudzeniu ud plus z³apanie trochê kondycji - przyda siê na wakacyjne plany marszu po tatrach ![]() i codznienie obracam siê na twisterze, 15 min ci±giem, ale zwiêksze do pó³ godz jesli czasu mi starczy na wszystko ![]() Edytowane przez bemolka Czas edycji: 2009-12-24 o 11:45 Powód: ma³y b³±d ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 051
|
Dot.: rowerek i stepper - jak to po³±czyæ?
Te¿ mam rower i stepper i równie¿ æwiczê naprzemiennie, niestety u mnie efektów nie widzê. A Ty masz jakie¶ efekty? Schud³a¶ co¶?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 268
|
Cytat:
£ajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 867
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.