rowerek i stepper - jak to po³±czyæ? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2009-12-23, 22:59   #1
bemolka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 867

rowerek i stepper - jak to po³±czyæ?

mam rower stacjonarny i stepper. od miesi±ca æwiczê godzinê dziennie naprzemiennie, jednego dnia rower, drugiego stepper.
Teraz jednak przysz³o mi do g³owy czy mo¿e jednak nie by³oby lepiej æwiczyæ codziennie oba po pó³ godz? czy jednak pozostaæ przy obecnym sposobie æwiczenia?
najbardziej zale¿y mi na spaleniu t³uszczu/odchudzeniu ud plus z³apanie trochê kondycji - przyda siê na wakacyjne plany marszu po tatrach

i codznienie obracam siê na twisterze, 15 min ci±giem, ale zwiêksze do pó³ godz jesli czasu mi starczy na wszystko

Edytowane przez bemolka
Czas edycji: 2009-12-24 o 11:45 Powód: ma³y b³±d ;)
bemolka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-12-24, 11:50   #2
Ewik86
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 051
Dot.: rowerek i stepper - jak to po³±czyæ?

Te¿ mam rower i stepper i równie¿ æwiczê naprzemiennie, niestety u mnie efektów nie widzê. A Ty masz jakie¶ efekty? Schud³a¶ co¶?

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-12-24, 15:21   #3
Wyrak
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 268

Cytat:
Napisane przez bemolka Poka¿ wiadomo¶æ
mam rower stacjonarny i stepper. od miesi±ca æwiczê godzinê dziennie naprzemiennie, jednego dnia rower, drugiego stepper.
Teraz jednak przysz³o mi do g³owy czy mo¿e jednak nie by³oby lepiej æwiczyæ codziennie oba po pó³ godz? czy jednak pozostaæ przy obecnym sposobie æwiczenia?
najbardziej zale¿y mi na spaleniu t³uszczu/odchudzeniu ud plus z³apanie trochê kondycji - przyda siê na wakacyjne plany marszu po tatrach

i codznienie obracam siê na twisterze, 15 min ci±giem, ale zwiêksze do pó³ godz jesli czasu mi starczy na wszystko
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ mam rower i stepper i równie¿ æwiczê naprzemiennie, niestety u mnie efektów nie widzê. A Ty masz jakie¶ efekty? Schud³a¶ co¶?
Jedno i drugie to aeroby, bylby sens wprowadzic do tego inne cwiczenia - konkretnie to silowe.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-12-25, 15:46   #4
bemolka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 867

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Poka¿ wiadomo¶æ
raczej nic nie schud³am, jedyna zmiana jak± widzê to to ¿e coraz mniej siê mêczê æwicz±c

bemolka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.