|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
1% podatku dla mojej Helenki..to ogormna pomoc..proszę
witam serdecznie
zwracam sie z prośbą o rozesłanie mojego apelu do swoich znajomych, rodziny... 1% Podatku na OPP to szansa dla mojej córeczki...dla nas..dzięki niemu jestem w stanie zapewnić jej rehabilitację na dobrym poziomie... nie trzeba wpłacać żadnych pieniędzy ...tylko wypełnić odpowiednie rubryki w PICie..stąd moja prośba o to by pomóc mi w tym , by jak największa liczba ludzi dowiedziała się o takiej możliwośći pomocy... treść apelu: witam! zwracam sie do Was z prośbą o przekazanie 1% Waszego podatku na Konto mojej niepełnosprawnej córeczki Helenki. Dzięki zmianom w ustawie będzie to ułatwione i bezgotówkowe. wszystko na temat choroby i rehabilitacji mojej Helenki na jej stronie: www.helenka.kom.pl Jedyne co należy zrobić to wypełnić odpowiednie rubryki w PIC-ie a Urząd Skarbowy sam przeleje pieniążki na konto mojej córeczki w Fundacji "Słoneczko". info potrzebne do wypełnienia PITu to : nazwa OPP: Fundacja POMocy Osobom Niepełnosprawnym "Słoneczko" nr KRS: 0000186434 Inne informacje, w tym ułatwiające kontakt z podatnikiem: 1% DLA Heleny Czychy (23/C) (*) wiersze do wypełenienia to: PIT - 28 poz.135-138 PIT-36 poz. 311 – 314, PIT-36L poz. 107 – 110 , PIT-37 poz. 123 – 126, PIT-38 poz. 59 – 62 w razie wątpliwości podaje mój e-mail helutek1@gazeta.pl tel. 510280172 wszelkie dane kontaktowe podane są na stronie małej , gdzie serdecznie zapraszam... pomocą jest również przekazanie mojego apelu dalej...dziękuję.. mama Helenki , Ania Czychy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.