|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zmiana naszego wizerunku
Witam Dzieffczynki
![]() ![]() ![]() Od 4 lat zapuszczam wlosy a mam 22 lata w tym roku (tylko podcinam koncowki) i juz pare razy zabieralam sie z pojsciem do fryzjera aby cos w sobie zmienic ale jakos nie moge sie odważyć ( to przez jedna pania co mnie kiedys obciela ze z placzem wyszlam mialam 12 lat) i blagam o pomoc co byscie doradzily abym zmienila w sobie i od kiedy zapuszczam wlosy nosze je zaczesane do tylu w kucyka i opaske. pomocyyy prosze o rady zalaczam zdjecia aktualne prosze o pomoc. dziekuje wszystkim. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: zmiana naszego wizerunku
Moglabys zaläczyc zdjecie w rozpuszczonych wlosach i napisac cos wiecej jakie masz z natury itp;
-naszego wizerunku tzn; jeszcze kogos czy tylko chodzi o Ciebie ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() rzadko kiedy rozpuszczam wlosy a jak juz to je prostuje tylko ze to zajmuje mi jakas godz. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-01-23 o 19:40 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
To jest Twöj naturalny kolor wlosöw?jesli tak to sliczny masz.Duzo bym nie zmieniala we fryzurze ,wycieniuj lekko wlosy i moze grzywka ukosna...
![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
tak naturalny i chcialabym aby byl ciemniejszy ale nie wiem jak bym wygladala. dziekuje bardzo za pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hmmm zdjęcia z rozpuszczonymi włosami są słabej jakości, mogłabym sfotoszopować ale są rozmazane, najlepsze są takie z fleszem robione cyfrówką. Zaraz postaram zabrać się za makijaż :p
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
mam nadzieje ze te zdjecia beda wystarczajace i dasz rade jakos zmienic. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Moja pierwsza próba, wybaczcie że zredukowałam czerwień oczu, psuła mi cały makijaż
![]() Popracuję dalej, przede wszystkim: puder kryjący, dwa rodzaje korektorów i róże!
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
rapifen swietny makijaz
![]() zaläczam symulacje fryzury ![]() ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Makijaże cd.
kaska222 dziękuję za komplement ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ossstatnia propozycja makijażu
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
dziekuje bardzo za sugestie jestem naprawdę bardzo wdzięczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do wątku - ja mam bardzoo podobnym naturalny kolor włosów, brwi - teraz mam na głowie szamponetkę joanna multi effect color 011 - kawowy brąz chyba i calkiem dobry efekt dała, myślę, ze tobie w pdobnym ciemny odcieniu było by też ładnie. Btw - ta szamponetka jest od 4-8 myć i ksoztuje ze 3- 4 zł moze sobie wyprubujesz tak kolorek ? co do włsoów - doceń te naturalną falistość i ja podkreślaj - zawsze naturalnie,dziewcząco wyglądają takie faliste gęste i zabadne włosyki a co do makijazu to juz masz takie rady, ze nie śmiem nic w nich psuć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.