|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
jaka fryzura?
Witam chcialabym sie was drogie Wiza¿anki zapytac co sadzicie o mojej fryzurze i co ewentualnie byscie w niej zmienili.
Jezeli stwierdzicie ze lepszy jasniejszy kolor to napiszcie czym mozna je rozjasnic bez uzywania rozjasniacza i sciagania koloru. Pozdrawiam i licze na wasza pomoc!
Co to znaczy kochaæ mê¿czyznê? To znaczy kochaæ go na przekór sobie, na przekór niemu, na przekór ca³emu ¶wiatu. To znaczy kochaæ go w sposób, na który nikt nie ma wp³ywu." 'Tak, kocham ciê. Bardziej ni¿ wczoraj i mniej ni¿ jutro.' |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 547
|
Dot.: jaka fryzura?
Ja by³abym za ja¶niejszym kolorem, jaki¶ ¶redni br±z. Widzia³abym Ciê te¿ w grzywce takiej zakrywaj±cej czo³o, mog³aby¶ te¿ wycieniowaæ w³osy, bo w tym kolorku i fryzurze, to trochê ciê¿ko wygl±dasz.
Tak poza tym to bardzo ³adna jeste¶
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
nie zartuj sobie ja i ladna? hehehe
Co to znaczy kochaæ mê¿czyznê? To znaczy kochaæ go na przekór sobie, na przekór niemu, na przekór ca³emu ¶wiatu. To znaczy kochaæ go w sposób, na który nikt nie ma wp³ywu." 'Tak, kocham ciê. Bardziej ni¿ wczoraj i mniej ni¿ jutro.' |
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 965
|
Na trzecim zdjêciu bardzo rzuca siê w oczy to, ¿e masz wysokie czo³o, takie upinanie w³osów jest zabronione!
- by³abym za jak±¶ grzywk± i jak kole¿anka wy¿ej za rozja¶nieniem w³osków na jaki¶ br±zik, bo w czerni wygl±dasz blado
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 513
|
Cytat:
i ja bym zapu¶ci³a w³osy lekko za obojczyki
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 914
|
Zdecydowanie ja¶niejszy!
A i nie wiem czemu tak siê bronisz przed dekoloryzacj± - jest o tym w±tek - poszukaj!! Zawsze te¿ mo¿esz poczekaæ a¿ odrosn± w naturalnym kolorze - ja bym nie mia³a pewnie tyle cierpliwo¶ci
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Witam na dzien dzisiejszy taka mam fryzure jak myslicie urosly wloski?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 363
|
Wed³ug mnie powinna¶ zapu¶ciæ je jeszcze tak z 3-4 cm i trochê rozja¶niæ, jaka ja¶niejsza farba, odradzam rozja¶niacz bo parê lat temu pope³ni³am b³±d i da³am siê namówiæ fryzjerce na rozja¶niacz, który bardzo mi zniszczy³ w³osy.
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

- by³abym za jak±¶ grzywk± i jak kole¿anka wy¿ej za rozja¶nieniem w³osków na jaki¶ br±zik, bo w czerni wygl±dasz blado