|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak sobie poradzić z przygotowaniami
Witam wszystkich serdecznie, jestem tu trochę nowa, chociaż już od długiego czasu wątki tego Forum nie są mi obce
![]() Ja w takiej sprawie. Jak się przekonuję na własnej skórze, trudno jest ogarnąć cały ten przedślubny bałagan, zwłaszcza, ze oczywiście samemu chce się wszystkiego dopilnować, no bo przecież któż to najlepiej zrobi ![]() Zastanawiam się, czy któraś z Was, drogie Forumowiczki, korzystała z, hmm, wirtualnych, jakby tu powiedzieć, usprawniaczy organizacji wesela. Trafiłam na pewną stronkę-serwis, gdzie mam możliwość prowadzenie tego rodzaju "terminarza". Ciekawi mnie czy to usprawnia robote, no i jak by zareagowali moi Goście na takie, hmmm, "nowoczesne" podejście do sprawy wesela, bo oni też mogą wtedy mieć na podglądzie, jak mi idą przygotowania, gdzie bedzie uroczystość, jaka mam liste prezentów, a po wszystkim można umieszczać zdjęcia, skladać podziekowania i takie tam. ![]() Pozdrawiam wszystkich cieplutko ![]() Edytowane przez evzet Czas edycji: 2010-01-29 o 09:56 Powód: żeby nie robić tzw. reklamy ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak sobie poradzić z przygotowaniami
reklama na wizażu jest płatna
![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a kiedy planujesz ślub? ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dopiero pod koniec sierpnia, wydawalo mi sie ze to baaaaaaaaaaardzo dużo czasu, ale jak uswiadomilam sobie ile trzeba rzeczy pozalatwiać wszystko to okazalo sie ze to o rok za krótko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A w jaki sposób fakt, że goście mają wgląd w twoje przygotowania usprawni je? Nie rozumiem gdzie tu pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Nie mam żadnych doświadczeń tego typu, bo moja organizacja wesela była taka normalna wręcz w porównaniu do tych internetowych usprawniaczy pospolita
![]() ![]() ![]() Powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
umieszczenie w internecie informacji o liście prezentów (wolnych i tych już zaklepanych) jest na pewno ułatwieniem, tak samo możesz im też umieścić informacje o dokładnym dojeździe, albo podstawieniu autokaru i ew. noclegu/powrocie z wesela.
Co do reszty przygotować, to chyba gości mało interesuje, czy masz już buty, a narzeczony musznik. Tu jestem sceptyczna, tym bardziej, że prowadzenie takiego terminarza wymaga dużej regularności. Przygotowania i tak absorbują czas i energię, więc dokładanie sobie kolejnej rzeczy do pamiętania chyba nie jest najlepszym pomysłem. Tym bardziej, że jeśli to są Twoje własne przygotowania, to na ogół dopina się wszystko spokojnie na ostatni guzik i pamięta o wszystkim. Ale wiem, że takie terminarze zdobywają popularność coraz większą. Fajnie, jeśli są bezpłatne, jeśli nie - pytanie, czy chcemy komuś 'nabijać kieszeń' ponosząc dodatkowy wydatek przy ślubnym budżecie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
witam wszystkie forumowiczki,
mam za soba juz wlasny slub a poza tym pracuje w branzy slubnej jako wedding planner, takze jakbyscie potrzebowaly pomocy piszcie ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() jestem zupełnie nowa na forum ... wow ![]() wiele słyszałam o wizażu, ale jakoś nigdy się nie zarejestrowałam - do tej pory ![]() też jestem przed ślubem ... i zauważyłam ten wątek, hehe fakt, przygotowania do ślubu, te wszystkie szczegóły.... mam nadzieję, że dam radę ale pewnie odwiedzę jeszcze ten wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
amaniac
![]() ![]() zapraszamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
hej, bardzo dziękuję za powitanie...
aby tylko mieć więcej czasu na przyjemności - zaglądanie na forum... miło tu ![]() oglądam, przeglądam, czytam ...w biegu praca, uczelnia, praca i tak w kółko... - a dzisiaj wybieramy tekst zaproszeń ![]() miłego weekendu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.