|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
kobiece buty na wiosnę 2010
Hej kochane
![]() ![]() ![]() Niestety na te najpiękniejsze, z tzw. najwyższej półki wiele z nas nie stać, stąd moje pytanie: jakich firm buty kupujecie? Tak, żeby było modnie, wygodnie, a przy tym niezbyt drogo ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: kobiece buty na wiosnę 2010
Zależy od okazji, czasem można kupić buty w przystępnej cenie w drogim sklepie, np.: na wyprzedaży. Nie kupuję butów w deichmanie, boti. Są różne sklepy (nawet nie pamiętam nazw, bo ni są to słynne marki) z bardzo fajnymi butami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Buty kupuje tam gdzie mi się jakieś spodobają nie mam wybranych sklepów w których kupuje, poprostu muszą wpaść w oko , być wygodne i na moją kieszeń
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Najczęściej CCC (Jennifer&Jennifer), Deichmann.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja ze sredniej polki- aldo, venezia. Raz na wieki zdarzy sie cos w ccc (rzadko kiedy cos mi sie tam podoba, poza tym za duzo jest wszystkiego, oczoplasu mozna dostac, chociaz ostatnio tam kupilam kozaczki za 129 zl i sa przesliczne)
Tanie nie sa, ale nie jest to zdecydowanie najwyzsza polka. I chce poszukac czegos w ecco, bo maja wygodne podeszwy. Widzialam nawet ladne czolenka. Baleriny itd kupowalam na allegro, ale raz ze malo trwale a po 2 mega cienkie podeszwy- nogi bola po calym dniu chodzenia. Do internetowych sklepow mam za malo cierpliwosci, wole sie juz przejsc po centrum handlowym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.