|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Sukienka różowa w kwiaty na bal , jakie dodatki?
Hej 11 lutego mam bal renesansowy w szkole ( od razu mówieże może być sukienka kolorowa ,jaka sie chce ;]) . I mam problem do niej by pasowały chyba zwykłę czarne baleriny ale chodzi mi o bolerko. Wydaje mi się ze powinnam je kupić bo mam niestety troche problemy z krostami na plecach a pozatym wydaje mi się że jednak większość osób będzie miało. Może pomożecie mi co powinnam dokupic do tej sukienki ?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka różowa w kwiaty na bal , jakie dodatki?
może być luźne czarne bolerko, takie troszkę dłuższe niż typowe. chodzi mi o takie które sięga jakieś 5-10 cm za łopatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
a może czarny kardigan i do tego czarne balerinki?
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja bym wolała marynarkę i szpilki. Marynarkę jeszcze założysz, a takie bolerko, no cóż
![]() Poza tym masz miesiąc, kup sobie benzacne, tonik na pryszcze (ja bym zaryzykowała jakiś typowy antybakteryjny typu clean&clear albo nawet afronis) i wszystko Ci zejdzie z pleców. Plecy to nie twarz, można je potraktować nieco mocniej.
![]() Edytowane przez mpt Czas edycji: 2012-01-08 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Hmm nie wiem czy zejdzie z pleców ;( mam tradzik od okolo 4 lat już i na plecach i na całej twarzy
![]() ![]()
Nie ma wyjścia, muszę żyć.. Edytowane przez Aliseja Czas edycji: 2012-01-08 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Marynarkę! Zobaczysz, że w liceum sporo dziewczyn będzie też je nosić, więc jest to lepsza inwestycja niż bolerko. I przyda Ci się na znacznie więcej okazji. I wtedy nie będziesz się musiała żadnymi krostkami przejmować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.