|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Easy ton
Hej ostatnio czytałam dużo wiadomości i artykułów o technologii easy ton w butach reebok podobno już od samego noszenia można modelować sylwetkę i poprawić pracę mięśni co o tym myślicie?piszcie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Easy ton
to może podaj linki do tych artykułów bo niektórym nie chce się szukać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Temat/posty o tym juz byl zdaje sie.
Niby jakas fajna technologia, co co nieco pomaga... ale cudow bym sie nie spodziewal - to nie tak, ze bez cwiczen beda niewiadomo jakie efekty.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
kupuje je w sobote
potestuje i dam znać
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja już mam i składam do reklamacji - w prawym bucie jak stopa jest zgięta ( jak jest z tyłu idąc), dolna część wokół sznurowadeł wbija mi się w stopę i nie da się chodzić.. Pingwinie jak przymierzysz te buty zwróć na to uwagę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dzięki za info
![]() mam nadzieję, że to jest taka felerna para ja te buty kupuję, ponieważ są bardzo ładne, jakos nie wierze w ich cudowne działanie, ale kto wie ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2009-08-22 o 09:34 Powód: błędy:D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
też mam taką nadzieję, bo ten "dobry" lewy jest prze wygodny..faktycznie jakby się po chmurce chodziło.. też b pdooba mi się design i chcę wymienić parę a nie oddać - póki co chodziłam w nich kilka dni (jestem zdesperowana, żeby schudnąć,poza tym pojechałam na kilka dni do znajomych i to były jedyne sportowe buty jakie wzięłam, więc nakleiłam na stopę plaster i śmigałam w reebokach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
wiesz moze one rzeczywiscie coś tam robią
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
no tak- ogólnie idea nie jest abstrakcją z Kosmosu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mam
![]() uczucie kosmiczne, są strasznie niestabilne i tak sprężynują jutro testuje ![]() Po testach: strasznie dziwne te buty, można powiedzieć, ze niewygodne, zrobiłam normalny trening, jakoś ni czuję ich cudownego działania, a szkoda ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2009-08-23 o 06:15 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja też kupiłam no i z rabatem i z gratisem w Intersporcie bardzo ładne i wygodne moje nie miały żadnych defektów ale dzięki radom internautek sprawdziłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj mam nadzieje,ze wymienie w koncu te buty i nie bede czekac dlugo na wymiane..
ja w nich chodzilam 2h dziennie przez kilka dni i w kazdej wolnej chwili..no zobaczymy czy beda efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama wywalczyłaś, czy był to standard ?! tzn. każdemu dawali kto kupował buty ?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja się też załapałam: upust 15% i koszulka gratis, ale nie wiem czy to jeszcze trwa
co do działania: jak robię ten sam trening tj. 7 km na h bieżnia poziom 5 to w innych butach mam dużo niższe tętno, czyli coś tam działa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
AnonimowyAnonim: nic nie musiałam wywalczać bo rabat był dla wszystkich, ale na niektóre tylko modele, gratis też dostawali wszyscy warunkiem był tylko zakup przez eksperta, ale badanie stopy i jego doradztwo to tylko dodatkowa frajda, bez ściemy akcja jest fajna i polecam ją wszystkim!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Pingwinie te buty nie są do biegania..na amerykańskiej stronie tak pisze..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
elo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Dla wyjaśnienia- na Easy Tony rabatu nie ma jest tylko na buty biegowe, ale gratisy dostaja wszyscy. moj maz w tym samym czasie kupil sobie biegowe Premierki, on placil wiec mozecie zrozumiec dlaczego bylam niedoinfrmowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w nich chodzę, trudno biegać z prędkością 7 km ![]() buty sa superowe, nie weim czy działaja czy nie, ale fajna zabawa ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
fajne nie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
i jak tam z tymi easy tonami ;d? sprawują się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.