|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Przepraszam !
Chciałam was wszystkich bardzo przeproscic dawaliscie mi rady a ja nie bralam ich po uwage teraz sie stalo to co sie stalo mam bulimie .....
Obrzeram sie jak swinka a pozniej zaracam juz tego nie kontroluje to takie straszne .... Jeszcze raz strasznie przepraszam i tym razem prosze o porade ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Przepraszam !
Jezu.... ktory to już Twoj wątek? Nie mogłaś napisać w poprzednim? Jejj nie można tak zakładać ciągle wątkow, bo robi się bałagan!
„Ponieważ drogi jesteś w moich oczach, nabrałeś wartości i Ja cię miłuję” ( Iz.43,4) Aparat stały góra i dół 25.11.09r. 59.58.57.56.55.54.53.52.5 1.50kg Włosy [08.2010] ->63cm ...[?]... ->100cm ![]() paznokcie; włosy; skóra ![]() ![]() cellulit; tłuszcz; rozstępy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ty chyba sobie jakieś jaja robisz z nas dziewczyno!!!!!!! Nie masz co robić,nudzisz się czy co?? To Twój niedawny wpis z jednym z wątków: "dołaczam do Was do wakacji mam zamiar schudnać nie 8 kg tylko 20kg ;D juz schudlam 7 kg więc jest spoko ;d TRZEBA SIĘ ODCHUDZAĆ ;d " ...chyba coś z Tobą naprawdę nie tak... Przestań zaśmiecać wreszcie forum.
D&A Edytowane przez iza251 Czas edycji: 2010-05-12 o 07:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
chcesz powiedzieć, że przez tydzień zachorowałaś na bulimię? ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zablokujcie ta dziewczynę
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
?
post, w którym pisała, że chce schudnąć do wakacji 20 kg jest mniej więcej sprzed tygodnia, wtedy rzekomo wszystko było w porządku. zaburzeń odżywiania nie diagnozuje się po tygodniu. a poza tym czuję, że w kwestii jedzenia jest z nią wszystko w porządku, za to podoba jej się zamieszanie, jakie wokół siebie robi. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Kucze fajna porada .... ja wam dziekuje a wy mnie chcecie zablokowac , To jest zenujace bo nie zmyslam !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Najlepiej idź do twojego lekarza.. a i taką chorobę z tego co wiem także leczy się u psychologa.
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- A i po za tym w tydzień nie da się zachorować na tą chorobę, to nie jest "wirus" to wszystko się dzieje w psychice człowieka, więc wątpie w to co piszesz.
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaaaaasne ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Nigdy nie zmyslam bo po co !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Droga założycielko tematu, lecz się na zaburzenia osobowiści, skoro nie widzisz, że zmyślasz.... Boże.... Ty ne wiesz co to zaburzenia odżywiania. Ty nie wiesz, jak to jest kiedy słyszysz, że Twoje zachowanie prowadzi do wycieńczenia i śmierci, Ty nie wiesz jak to jest nie móc się przyznać, ze jest się chorym, Ty nie wiesz jak to jest się bać slowa anoreksja, Ty nie wiesz jak to jest być naprawdę chorym i nie wiedzić jak z tego wyjść.
Robisz marne prowokacje zeby zwrócić na siebie uwagę. Nie wiem jaki masz w tym cel, ale to jest żenujące. To poniżej pewnego poziomu. ps. nie chciałam Cię urazić, ale nie potrafię obojętnie tego czytać, kiedy sama choruje i nie umiem wygrać od 2 lat., a Ty "chorujesz" od tygodnia. Wyrazy szacunku.
„Ponieważ drogi jesteś w moich oczach, nabrałeś wartości i Ja cię miłuję” ( Iz.43,4) Aparat stały góra i dół 25.11.09r. 59.58.57.56.55.54.53.52.5 1.50kg Włosy [08.2010] ->63cm ...[?]... ->100cm ![]() paznokcie; włosy; skóra ![]() ![]() cellulit; tłuszcz; rozstępy ![]() ![]() Edytowane przez Morfina Czas edycji: 2010-05-13 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Z bulimią jest podobnie jak z anoreksją. Nie możesz tak z dnia na dzień poprostu ,,zachorować" na bulimię. Jest to choroba psychiczna, która ,,pogłębia się" z jakimś czasem. Myślę, że to poprostu marna prowokacja. Prawdziwa bulimiczka jest tak naprawdę niepewną osobą, która ze swoją chorobą kryję się przed innymi i nie dopuszcza do siebie myśli, że jest chora >.< A Ty tutaj wszystkim przyznajesz się, że masz bulimię!
![]() Idź do psychologa, ale nie w sprawie bulimi.... No wybacz..... może za ostro, ale głupoty tu wypisujesz moja droga. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Założycielko tematu, możesz pójść do psychologa jeśli źle czujesz się we własnym ciele. Opowiesz o swoich problemach, on pomoże Ci je rozwiązać. On nie zaszkodzi, a może Ci pomóc. Życzę powodzenia.
„Ponieważ drogi jesteś w moich oczach, nabrałeś wartości i Ja cię miłuję” ( Iz.43,4) Aparat stały góra i dół 25.11.09r. 59.58.57.56.55.54.53.52.5 1.50kg Włosy [08.2010] ->63cm ...[?]... ->100cm ![]() paznokcie; włosy; skóra ![]() ![]() cellulit; tłuszcz; rozstępy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.