![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kolorowka, zapachy - MAC, Dior, Chanel, Guerlain i inne - zapraszam :)NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zakladam nowy watek, poniewaz w poprzednim wiekszosc juz wybyla ![]() Dokladki tez zawitaly ![]() Zapraszam ![]() Ubytki staram sie opisywac, ale w razie watpliwosci prosze pytac. Nie szukam ubran i nie wymieniam sie na ubrania. Osoby z iloscia przekupek do 10 wysylaja jako pierwsze. Wysylka poleconym priorytetem lub paczka (porzadnie zabezpieczona). W przypadku wiekszych wymianek ubezpieczona (to uzgadniamy). POSZUKIWANE: - podklad Parure Pearly White 01 - Alien - MAC roznosci - MAC strobe cream - kredki MAC - EDM nowy pedzel LHK oraz cos co mi wpadnie w oko - LUSH niektore rzeczy - moge sie skusic na niektore fajne roze i brazery - nowe blyszczyki mac i inne z wyzszej poleczki - jasne roze, beze - typowo cieple odpadaja (chyba, ze w tubce, to moga byc testowane) - no i mam mase nieuswiadomionych potrzeb ![]() ![]() DOKLADKA: - roz MAC Mineralize Blush kolor Conjure Up, nowy z kartonikiem. Limitowanka.- Ranka - MAC Select Sheer Powder NC 15, ubytek minimalny. Puder z wymianki z Ranka. - Pingus ZAPACHY: - GUCCI II edp 45/50ml z wymianki z Sofcikiem - Fragonard, miniaturki w ozdobnym pudeleczku, 10 x 2ml. Wszystkie przetestowane i moga leciec dalej ![]() - Gwen Stefani L.A.M.B., edp 100ml z malusim ubytkiem. Jest kartonik. - Calvin Klein Eternity Purple Orchid ok. polowa z 15ml - Voluspa Vanille Creme Fleur odlewka w atomku - Estee Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche, 75/100ml - Calvin Klein Euphoria Spring Temptation ok. 14/30ml - Flowerbomb Extreme 2/3 z butli 50ml. tylko na Aliena - Armani Mania 35/50ml edp, raczej tylko za Aliena - Guerlain L'instant Magic ok. 40/50ml edp (moze sie zmieniac, bo uzywam), tylko za Aliena KOLORÓWKA: - szara kredka MAC Powerpoint Eye Pencil kolor Grey Utility , jest kartonik, uzyta 2 razy - Shiseido czarny kremowy liner w sloiczku, z pedzelkiem, jest kartonik, lekko zmaltretowanty, z wymianki zFenris, ubytek max. 10%. - Barry M sypkie cienie w szklanych sloiczkach: czarny z turkusowo-granatowymi drobinkami, czarny z fioletowymi drobinkami, bordo-roz blyszczacy. Tylko przetestowane. Bardzo dobre recenzje. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-18241-opis-Barry-M-Dazzle-Dust-Loose-Powdered-Eyeshadows-Sypkie-cienie-do-powiek.htm - Make Up For Ever, High Definition korektor, kolor 315, jasniutki bezyk, przetestowany 2 razy. Jest kartonik.- Pingus - Guerlain Kohl czarny z wymianki z Pingwinkiem, niestety w czarnym mi zle ![]() - MAC Iridescent Powder/Loose kolor silver dusk, puder rozswietlajacy. Ubytek minimalny, max. 5%.- Krolis - MAC Devil-May-Care - cienie mineralne, ubytek testowy, niewidoczny. - za cos fajnego - Chanel tester rozu Irreelle Blush 20 Glamour, ubytek jakies 5%. Z wymiany z Urbankiem. - Smashbox Lash Primer, baza pod tusz do rzes, ubytek 10 - 15%. Troszke ubrudzone opakowanie, bo lezala razem z tuszem EL z ktorego schodza napisy ![]() - Guerlain Ombre Eclat 4 Shades , Perles Des Mers 405, ubytek jak na fotce, z wymiany z Urbankiem, bez weluru. Jeszcze nad nimi mysle.-Anarsia - Bare Escentuals, pedzel do nakladania cieni na sucho i mokro, raz przetestowany. Z wymiany z Mariola. - Guerlain Ombre Eclat Duo & Liner L'heure Fumee 380, zuzycie jak na zdjeciu - za cos fajnego, mysle nad nimi. - Benefit, Valley of the Stars paletka 2 rozswietlacze, blyszczyk i 2 cienie (bialy i brazik), nowa z wymiany - Scott Barnes puder sypki Platinum z delikatnymi rozswietlajacymi drobinkami. Nowy, bez kartonika- Krolis. - Bobbi Brown roz w kolorze Nectar, ubytek max. 5%.- Buzichocho - MAC Technakhol kolor Full of Fuchsia - limitowana kredka, przetestowana.- Anarsia - Pedzle do pudru i rozu/rozswietlacza. Oba nowe, b. fajne jakosciowo. - Dior Bronze, Harmonie Sunshine Blush, 002, testerek z ubytkiem ok. 5%, za cos fajnego. - Helena Rubinstein podwojne cienie Silver Tips (sliczny braz i bialy, ktory opalizuje na blekitny ale w bardzo delikatny sposob), ubytek jakies 20%. Na zyczenie zrobie dokladna fotke. - MAC Full Coverage NW20, kremowy kompakt, minimalny ubytek. Z wymianki z Ranka. http://www.macpro.com/templates/prod...CT_ID=PROD1541 - Dior Gloss Show 755 rebecca red, spectacular sparkling lip gloss, blyszczyk w sloiczku. Ubytek ok. 20%. - Chanel 4 Fleurs De Chanel, kolor Feeries, limitowane czworki. Ubytek minimalny. Rozowy kwiatuszek troche ukruszony. Nie ma weluru. PIELEGNACJA: - VICHY chusteczki samoopalajcce 3szt. - Mavala, preparat naprawczy do paznokci. (na zyczenie dokladnie sprawdze nazwe, bo schowalam juz go do szafki i nie chce mi sie wyciagac ![]() - Bioderma Photoderm SPF 20. Spray. pojemnosc poczatkowa 400ml, ubytek niewielki, uzyty kilka razy. Mysle, ze zostalo spokojnie 90%. Waznosc 03/11. Otwarty pod koniec wrzesnia. Przechowany w chlodnej, ciemnej szufladzie. WŁOSY: - Kerastase szampon do wlosow kreconych. Zostala ok 1/3 z 200ml. - Wella Professionel Lifetex Balanced Revitalising Shampoo, mam 1szt. http://fryzjerskisklep.home.pl/Wella...losow-242.html Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2010-05-01 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Kolorowka, zapachy - MAC, Dior, Chanel, Guerlain i inne - zapraszam :)
Fragonard, miniaturki w ozdobnym pudeleczku, 10 x 2ml. Wszystkie przetestowane i moga leciec dalej
![]() jestem zainteresowana tym ![]() mam poza wątkiem kerastase odżywkę na noc do wlosów cienkich /widzę szampon z tej lini, więc może akurat / , podkład z loreala nowy , z perfum the one oraz gucci by gucci, chanel allure sensuale może cos cie zainteresuje a jak nie to napisz czego szukasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja bym chciała guerlainowa paletkę mersową
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- oraz Full of Fuchsia ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Sloniku, podoba mi sie kuracja toly, micel biodermy i odlewka lalique
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
pućki ani munki ci sie nie podobają ??
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
najpierw oblukaj pucki i munki potem jak ci nie podejdzie zadne to bede myslec
![]()
![]() |
#10 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej
![]() Widzę, że też oddajesz eyeliner Shiseido ![]() Mnie interesuje: - Guerlain Ombre Eclat Duo & Liner L'heure Fumee 380, zuzycie jak na zdjeciu - MAC Devil-May-Care - cienie mineralne, ubytek testowy, niewidoczny. Zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Niestety tym razem nic dla siebie nie znalazlam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
to myśl
![]() a jak cos to co Ci ewentualnie w oko wpadło ?? ![]()
![]() |
#13 |
BAN stały
|
72/75 ml -zapach nie w moim stylu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale .. były uzywane moze z 5 razy do 6 ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
http://old.wizaz.pl/kosmetyki/produk...w-cienkich.htm
proszę ![]() tylko, że na wstępie jeszcze powiem, że jest jej połowa, bo używam jej cały czas /oddam z ciężkim bólem, ale w sumie mi zależy już bardziej na perfumkach Fragonardu <zakochany> / a odlewka to załely od tego ile moją pojemności na chwilę obecną twoje próbeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Marzy mi się Gucci II ale na wymianę mam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422625
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
tak na całą
![]() i tak dla porównania - pinki nawet po wyjęciu tych najbardziej rózowych robiły ze mnie prosiaka i potworza z bagien ![]() pućki zas spokojnie mogłam nałozyc na twarz - ale uprzedzam w nich jest chyba minimalnie mniej drobinek niz np. w mythic ![]()
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje za propozcje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hmm mam jeszcze dior earth tone ale ta paletka mało komu sie podoba
![]() oraz dwójeczkę diora z wiosennej kolekcji ![]() ![]() jeszcze mogłabym do wymianki dorzucić minaturkę pryzm crazy pink czas oczywiscie dam - mi sie nie spieszy ![]() bo mam zachcianke na te cienie i na guerlainowe ''egzotiki'' ![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Pasuje
![]() To co? PW? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
przyszłam po dwójki Guerlaina i korektor, ale pewnie nie znajdziesz nic niedobra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.