|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Czy któraś z Was ma podobnie?? :/
Witam! nie bede sie rozpisywać. Jestem z facetem od półtorej roku na poczatku cudownie myślałam ten jedyny!...Teraz nie wiem czy chce z nim być niby jest dobry opiekuńczy nie miałabym z nim żle świata poza mna nie widzi ale.... ja czuje ze od pewnego czasu jest cos nie tak nie wiem co Zapoznałam chłopaka na czacie pisze z nim smsy mam wyrzuty sumienia chociaz proponował spotkanie jak narazie sie nie zgodziłam co robić? Sama nie wiem moze ktos ma podobnie :/
![]() |
![]() |
#2 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Czy któraś z Was ma podobnie?? :/
Cytat:
Jeśli chcesz się umawiać na randki z innymi facetami, to daj spokój swojemu, niech układa sobie życie z kimś innym.
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Jaryshka20 Czas edycji: 2012-10-24 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- ok bede czekac jestem ciekawa... Udanej zabawy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja nie mam takiej sytuacji jak Ty ale uważam, że skoro zdecydowałaś się utrzymywać kontakt z tym kolesiem poznanym przez gg i od razu nie wykluczyłaś możliwości spotkania to raczej nie kochasz swojego TŻ-ta. Rozstań się z nim i pozwól chłopakowi układać sobie życie z kimś innym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Po prostu powiedz, że zmieniły się twoje uczucia, już nie czujesz tego, co kiedyś. I że to koniec. ![]()
Edytowane przez makarona Czas edycji: 2010-06-02 o 14:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
dokładnie, niestety było to tylko zauroczenie i co tu więcej mówić...szukasz wrażeń w postaci kolesi z neta to już nie świadczy o głębokim uczuciu ...
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A Ty bys chciala, aby Twój wymarzony facet zastanawiał się, czy umawiać się z jakąś panienką z neta?
Nie chcesz go rzucić z wygodnictwa, a czubek własnego nosa jest chyba dla Ciebie najważniejszy. Skoro już teraz nie jesteś w stanie dac chłopakowi prawdziwego uczucia, to nie trzymaj się go kurczowo i daj mu sposobność znalezienia kogoś, kto jego uczucia odwzajemni.
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Postępujesz wyjątkowo egoistycznie. Dam sobie uciąć co tylko mogę, że za nic w świecie nie chciałabyś, żeby Ciebie ktoś w taki sposób oszukiwał.
Wyjście jest proste; radzę zachować kolejność chronologiczną- najpierw rozstajesz się z chłopakiem, potem umawiasz się z innymi. Bo w odwrotnej kolejności to wybacz, musiałabym użyć bardzo niegrzecznych słów żeby opisać to co robisz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Słowa, a czyny to kolosalna różnica. Facet zapoznany na czacie, owszem, może się teraz wydawać wspaniały, czuły, ale wszystko może się odmienić, gdy go poznasz, więc odpowiedz sobie szczerze na pytanie: czy warto ryzykować półtoraroczny związek dla poznanego faceta, którego w życiu na oczy nie widziałaś?!
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślę, że powinnaś się poważnie zastanowić czego chcesz, bo wiem że taka sytuacja nie jest niczym komfortowym. Edytowane przez xpatusx Czas edycji: 2010-06-02 o 16:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A Ty jakbyś się czuła gdy on Ci tak zrobił?
Zachowałaś się nie fair... Albo wybierzesz bycie fair wobec swojego chłopaka albo daj mu spokój powiedz prawdę lub wynagródź mu to jeżeli Ci wybaczy i Ci na nim zależy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.