|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wysokie czoło a kręcone włosy - pani Grażyno Wizażanki pomocy !
witajcie!
![]() Mam do Was ogromną proźbę abyście mi doradziły ! Otóż jestem posiadaczką wysokiego oraz dość szerokiego czoła ( twarz mam owalną ) a włosy mam długie, za łopatki kręcone naturalnie - i tutaj mój problem ! Chciałabym jakoś "zamaskować" to czoło ... i nie wiem jak ? czy do kręconych włosków można jakaś grzywkę zrobić ? proszę o pomysły ! Bo sama ich kompletnie nie mam ![]() czekam na odpowiedz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: wysokie czoło a kręcone włosy - pani Grażyno Wizażanki pomocy !
Oj wiem co to znaczy hehe. Ja mimo kreconych wloskow mam grzyweczke taka lekko na bok. oczywiscie ciagle musze ja prostowac. Jesli tego nie chcesz to moze zmienisz po prostu przedzialek? tzn po prostu przesuniesz go na bok glowy np tak na poziom oczu(ja mam tak do polowy oka) Pozdrawiam
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dziękuej bardzo za odpowiedz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Nio niestety teraz nie mam takich fotek moze na jutro znajde a jak nie to moze kochane wizazanki cos znajda?. Pozdrawiam goraco krecona
![]() ![]()
"Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
POMOC NADAL POTRZEBNA !!! :)
dziękuje bardzo Martina - Lokatku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
proszę o fotki, porady i co tam jeszcze :)))))
szukałam fotek ale nie znalazłam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Re: proszę o fotki, porady i co tam jeszcze :)))))
nie wiem , bez zdjecia trudno cos doradzic, moze takiefotki ci troche przybliza, napewno grzywka nie moze byc na cale czolo bo i tak nie bedzie efektu, powinna bys ukosna lekko na bok , bo wtedy ladnie sie prezentuje przy kazdej dlogosci wlosow
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dziękuję bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
masz takie krecone wlosy , (a grzywka z tej ostatniej fotki?)moze jeszcze to?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.