|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wasze opinie na ten temat
Byłam ostatnio na imprezie i był tam chłopak w którym moja kumpela się kocha od wieków i że tak powiem poprosił mnie do tańca i jakoś tak się sprawy potoczyły ze cala imprezę spędziliśmy razem.Padły mile słówka , całowaliśmy się, cale towarzystwo myślało ze ze sobą jesteśmy bo trzymaliśmy się za ręce on zawsze był kolo mnie.Rozmawialiśmy tak szczerze i mowil ze nigdy nie miał dziewczyny a ze wie ze moja kumpela się w nim zakochała ale on do niej nic nie czuje i ze chce sobie ułożyć zycie bo tez zasługuje na szczęście i prosił bym mu zaufała i nie przejmowała sie niczym.Odprowadzil mnie do domu i mówił bym kiedyś wpadła do niego jak będę u kumpeli ale jak ja mu powiedziałam by zagadał na nk to powiedział ze on nie zagada. Jeszcze moja kumpela mówiła ze pierwszy raz widziała go takiego zapatrzonego w jakakolwiek dziewczynę.Co o tym myślicie?
Z góry mowie ze moja kumpela nie obraziła się ani nic tylko podziekowala mi za to ze przejrzała na oczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opinie na ten temat
Ale co mamy o tym sądzic? Jakiej konkretnie rady oczekujesz?
House: "They didn't break me. I am broken." Edytowane przez Anatomia Czas edycji: 2010-06-26 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Chodzi mi dokładnie o to czy sądzicie ze koleś szukał towarzystwa na jedna noc?Bo gadałam z nim na ten temat to zarzekał się ze on nie jest z tych i nie szuka takiej znajomości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Jeżeli się nie odezwie to znaczy, że tak, szukał towarzyszki na spędzenie imprezowej nocy.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Nie wiem ,dla mnie bajerant
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Bylam dziś u kumpeli i on jezdzil za nami i zawiózł nas do sklepu ale wcześniej krążył wokół nas.Co o tym myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Że się zachowuje jak uczen gimnazjum,ile on ma lat?
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
20lat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.