![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TADAM! zabierać to WSZYSTKO, bo zamknąć chce kram!!
Moja Wish Lista kremy pod oczy bardzo chetnie miniaturki marek selektywnych, bo ciągle szukam odpowiedniego dla siebie H.RUBINSTEIN- PRODIGY RE-PALSTY SHISEIDO - BENEFIANCE, PERFORMANCE LA PRAIRIE seria caviorowa poidełko dla kotka KOLORÓWKA CHANEL CRISTALLINEUltra -Fine Translucent Powder With Deluxe Puff DIOR puder sypki Capture , podkład Sculpt Capture nr. 010 , bardzo chetnie mini lub testery takie 20ml CLINIQUE GLOW CRAZY LOOSE POWDER 01 BLOOMING PINK GIVENCHY puder Prisme Again 1, 2 libre Sparkling Dentelle szminka Rouge Interdit Shine kolor Candy Shine YSL tusz Very Long, brąz volume foux cils ( efekt sztucznych rzęs) brąz E.LAUDER róż z serii Michael Kors, kolor malina błyszczyki, szminki bez drobinek, dające efekt "lustrzany" w kolorze malina, koral, zimny róż PIELĘGNACJA H.RUBINSTEIN PRODIGY RE-PALSTY serum, E.LAUDER serum Perfectionist CP+ Lift VICHY 1. Liposyne 2. Płyn Micelarny 3. żel do mycia twarzy TOŁPA maska borowinowa IWOSTIN krem do rąk masło kakaowe olejek TAMANU krem/balsam na cellulit bez kofeiny, guarany WŁOSY KERASTASE szampon Nutritive 2,3 2. serum na koncówki 3. odżywki, maski z cementem BILBA szampon i odżywkavitaoil pianka do włosów MATRIX 1. Trix, BigTrix(Pianka superobjętość) 2. Amplify, Volumizing Hair Spray (Lakier zwiększający objętość kosmetyki do włosów HIPP i PAT&RUB KOSMETYKI NATURALNE bez parabenów,SLS, silikonów ZAPACHY GUERLAIN - L`INSTANT, Champs Elysess edp ARMANI - MANIA CHANEL - CHANCE DIOR - J'adore L`Absolu, Dolce Vita DOLCE&GABANA - The One KENZO - Tygrys T.MUGLER - Alien VERSACE - Crystal Noir miniaturki perfum różnych INNE torebka w kolorze czekolady czerwona torebka czarna torebka gruba lokówko-suszarka szlafroczek z satyny XS/S sweter rozpinany Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-07-15 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj,bardzo chętnie wzięłabym od Ciebie puder EL,z Twojej listy mam tylko krem pod oczy Clarinsa otwarty 27 ego czerwca i raz testowany ,ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-13...t-pod-oczy.htm ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- oraz D&G mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Ochnika?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
normalnie babo jedna, ukisi Ci sie ta szmina BeYu, a nie oddasz pffffffffffff :P
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Clarins ma ładny opis, ale go nie znam, i może mi nie podpasować, a tak jak pisałam, zależy mi na kosmetykch, które już nie trafią na targowisko. ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- masz sporo kosmetykó, głównie perfum, które mi sie podobają. Z tym, że ,to widać na foto, ale nie każdy zwraca uwagę, na jednej z kieszonek portfela jest wytłoczony napis "Samsung" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ale tam jest poj 15ml,więc niezbyt dużo,jest NÓWECZKA.Szkoda,bo puderek bym wzięła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ahaha, generalnie, jak to mowi jeden z moich pilotów, kapitan zreszta: kiszenie ogóra nie należy do kobiety :P
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, rzeczywiście, ale może mój mężuś bardzo by się nie obraził
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-07-06 o 19:25 Powód: byk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
i wierszem gada, no!
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
9. GARNIER Color Resist Szampon i odżywka włosy farbowane i z pasemkami - nowe
OCHNIK męski skórzany portfel, nowy cos u ,mnie?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za: NUXE suchy olejek 30ml, VICHY woda termalne 50ml ?
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
no wszystko już robie, żeby do mojego kramu przekupy przylazły
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- oj , sporo wypatrzyłam EAU DU SOIR Sisley edp - 30ml Sisley - Eau de Soir - miniatura SEPHORA Capricieuse? Vanille Chocolat 100ml (najchetniej odlewka) Coco Chanel edt 50ml AQUOLINA CHOCOLOVERS czekoladowy peeling do ciała - 250ml; Kerastase, Resistance, Ciment Anti-Usure (Cement odbudowujący) 200ml, niewielkie zużycie -data ważn VI. 2009 (wszystko z nim w porządku jednak) Estee Lauder Błyszczyk Pure Pops Blush On Color - No. 1003 Sweet Nectar 10ml - ubytek minimalny coz tego możesz dac, bo ja chce wsio, bo wsio mi się podoba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Miniatura Absolutely Givenchy - poj. początkowa 7 ml - ubytek minimalny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Sisley - Eau de Soir - miniatura SEPHORA Capricieuse? Vanille Chocolat 100ml (najchetniej odlewka) AQUOLINA CHOCOLOVERS czekoladowy peeling do ciała - 250ml; Kerastase, Resistance, Ciment Anti-Usure (Cement odbudowujący) 200ml, niewielkie zużycie -data ważn VI. 2009 (wszystko z nim w porządku jednak) Estee Lauder Błyszczyk Pure Pops Blush On Color - No. 1003 Sweet Nectar 10ml - ubytek minimalny Się nad czymś z tego mogę zastanowić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
coś za dwie zabawki dla kota ?
6. piłeczka z mychą w środku.Troche bawiona i ta kolorową piłeczke (taką z kulek zielono-zólto-niebieska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() A jakiego rodzaju torebek poszukujesz? Mam dwie nowe z metkami i jedną w stanie idealnym czarne, mogę załączyć zdjęcia. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Więc co dajesz? a z kerastasa rezygnuje sama, bo jednak do włosów mam dużo ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Właściwie to mogę oddać obydwie (mam mnóstwo torebek, obok perfum i apaszek to moja największa słabość), obie były sporo warte, są z metkami, David Jones również w oryginalny futerale.
Wymiary pierwszej to szerokość ok. 42 cm, wysokość ok. 21 cm (wysokość bez klapki), oprócz klapki z ozdobnym zapięciem torebka ma zamek. Druga jest na pewno mniejsza, ale też ma inny fason, wymiary podałabym Ci jutro, gdyż mam ją na poddaszu i nie chcę się już "tłuc" po nocy. Mnie u Ciebie podobają się; puder Estee Lauder, perfumy JPG i Sicily, Nuxe Suchy olejek, podkład Clinique. Zdecyduj, co mogłabyś oddać (proszę jednak byś wzięła pod uwagę dosyć duży koszt wysyłki mojej paczki). Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Załączam moje fotki. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Sisley - Eau de Soir - miniatura
AQUOLINA CHOCOLOVERS czekoladowy peeling do ciała - 250ml; albo Sisley - Eau de Soir - miniatura Estee Lauder Błyszczyk Pure Pops Blush On Color - No. 1003 Sweet Nectar 10ml - ubytek minimalny C zy odlewka cię interesuje? SEPHORA Capricieuse? Vanille Chocolat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.