![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
..::Perfumy, Guerlain, Dior i inne::..
NIEAKTUALNE
Zasady: - wysyłka poleconym - osoby poniżej 15 przekupek wysyłają jako pierwsze w tym kolorze nieaktualne w tym kolorze ostatnia dokładka SZUKAM :WISH w podpisie !!!!! Część rzeczy mam wystawionych gdzie indziej, więc mogą zniknąć ![]() Perfumy: zużycie perfum na zdjeciu YR woda truskawkowa Demeter Incense Diptyque L'Eau Trois Odlewka Cardinal odlewka KOLORÓWKA SHISEIDO podkład w kompakcie I20, zostało ok 80% DIOR PEARL GLOW - paletka piątek, parę razy testowana, Laura Mercier - shimmer w kolorze peach mosaic, parę razy maźnięty DIOR Flower Blossom puder, zużycie na zdjęciu DIOR Artistry Navy Design, piątki niebieskie z linerem GUERLAIN paletka dwóch cieni do smoky z linerem nr 383 BOURJOIS - biała konturówka z brokatem Brązowy tusz do brwi, amerykański, na pewno ponad połowa, bardzo fajny dla szatynek i brunetek ![]() PIELĘGNACJA BIOTHERM - nowy tonik 400 ml taki: http://tagomago.pl/produkt/3914/Biot...ujacych-200ml/ INNE: Zestaw z perełkami YVES ROCHER, nowy, wyciągany tylko do foty, naszyjnik, kolczyki, bransoletka, śliczny PLAYBOY nowa filiżanka, wielka nie ma: Lolita Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2010-08-03 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: ..::Perfumy, Guerlain, Dior i inne::..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20185233]Dam Ci jeszcze jedna szanse i łaskawie Diorki wezme
![]() ![]() ![]() ![]() Eau Mega mi się podoba ![]() A masz coś poza wątkiem? Bo ja jeszcze Imperialki mam, a też widzę, że ich szukasz. ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
12. oświetlenie-fotografia cyfrowa 13. fotografia w podróży. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20185642]A kulek nie chcesz moich?[/QUOTE]
Myślałam nad nimi, ale ja już je miałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za lolitke ?? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=436050
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bardziej mnie rozjasniaja Mythic po tunningu (wyjelam rozowe kulki i dolozylam troche bialych). Ogolnie to ostatnio meteorytow nie uzywam bo zadnych cieni matowych nie mam, wszystkie roze praktycznie tez swieca, ulubiony bronzer tez swieci i jak nalozone meteorki to jak bombka wygladam. edit: a zdjecie z ubytkiem Flower Blossom gdzie? ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-06-22 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
a za co mam szukać?
Cytat:
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20186235]Ja mam te mniej jasne niestety. Nie bardzo mi pasuja a mam dwa pudelka ![]() Bardziej mnie rozjasniaja Mythic po tunningu (wyjelam rozowe kulki i dolozylam troche bialych). Ogolnie to ostatnio meteorytow nie uzywam bo zadnych cieni matowych nie mam, wszystkie roze praktycznie tez swieca, ulubiony bronzer tez swieci i jak nalozone meteorki to jak bombka wygladam. [/QUOTE] Ja miałam te pierwsze łajty, więc chyba te mnie jasne. Już nie pamiętam. ![]() Ale jak coś znajdziesz poza wątkiem, to chętnie ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
podoba mi się poare rzeczy,więc zapytałam czy w ogóle coś Ci się podoba
YR woda truskawkowa Lolita DIOR PEARL GLOW - paletka piątek, parę razy testowana, Laura Mercier - shimmer w kolorze peach mosaic, parę razy maźnięty DIOR Flower Blossom puder, zużycie na zdjęciu BIOTHERM - nowy tonik 400 ml taki: http://tagomago.pl/produkt/3914/Biot...ujacych-200ml/ PLAYBOY nowa filiżanka, wielka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A oprocz Omegi nic Ci sie u mnie nie podoba? Taki ladny watek mam ![]() ![]() ![]() ![]() edit: mam tez Contradiction CK w folii 30 ml Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-06-22 o 20:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za tonik biotherm?
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Hej, pamiętasz jak Ci proponowałam A hat full od Sky Pratchetta? Ponawiam propozycję...zainteresowa ła mnie odlewka Cardinal
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za DIOR PEARL GLOW, DIOR Artistry Navy Design
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1277230627
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
ja po DIOR Artistry Navy Design, piątki niebieskie z linerem
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ponieważ mam mało czasu na wizażowanie, wszystkim Wam będę po kolei odpisywać w Waszych wątkach, ale może to potrwać kilka dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Moja Droga, widzę, że masz mowy wątek. Niestety nie skuszę się na paletkę MAC, ponieważ w większości opisów określają je jako ciepłe, a ja jedną paletkę ciepłych/neutralnych brązów mam i wyglądam w nich jakbym nie spała od tygodnia
![]() Buziaki!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za którąś z tych rzeczy?
Lolita DIOR PEARL GLOW - paletka piątek, parę razy testowana, DIOR Flower Blossom puder, zużycie na zdjęciu GUERLAIN Parure Extreme 02, na pewno polowa, jak nie więcej jaki to kolor? Ciemny, jasny? GUERLAIN paletka dwóch cieni do smoky z linerem nr 383
![]() |
#24 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20186837]Poza watkiem mam tylko Acqua Di Gio Armaniego 50 ml. Mialam dostac z tej nieszczesnej wymianki, ktora opisywalam na Czarnej Liscie, ale pozalilam sie mamie i dostalam od niej w ten weekend. A oprocz Omegi nic Ci sie u mnie nie podoba? Taki ladny watek mam ![]() ![]() ![]() ![]() edit: mam tez Contradiction CK w folii 30 ml[/QUOTE] śliczny masz wątek, ale poza Omegą raczej nic - zresztą Omega i tak nie dla mnie by była. Pewnie i chciałabym więcej, ale jestem na odwyku ![]() ![]() O tych innych perfumkach będę mysleć ![]() odpisane Cytat:
![]() A Kardynała jak nie oddam, to zużyję, a chętnie wymieniłabym go na inną odlewkę niszowca po prostu. odpisane Cytat:
![]() Reszcie odpiszę wkrótce!!!!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Jako as z rekawa moge wyciagnac piatki Earth Reflection.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
To taki kremik
![]() http://cgi.ebay.pl/NEW-TED-BAKER-BOD...-/280515860086 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Zakorzenienie
|
odpisane u Ciebie
Cytat:
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20248823]Jako as z rekawa moge wyciagnac piatki Earth Reflection.[/QUOTE] ![]() Dobra jesteś ![]() Z piątkami też sobie muszę dać spokoj - za dużo tego mam i nie używam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, wydaje mi się, że każdej odpisałam - jak nie, to pisać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- póki co vichy mam w negocjacjach, jesli bede wiedziała co i jak odezwę się ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.