|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Moja wish lista, oddam wiele! :)))
Poszukuję
![]() 1) strój kąpielowy z push up , czarny dół, góra w jasnym kolorze rozmiar M, miseczka B (majteczki najlepiej jak najwieksze) 2)letnią sukienkę z szerokimi ramiączkami 3)plastikowe bransoletki w różnych kolorkach (najlepiej chaber, fiolet, czerń), mogą być z motywem kwiatowym bądź jednolite 4) buciki rozmiarze 39, 40 - rzadziej, jak jest zaniżona numeracja ![]() najlepiej balerinki, albo na obcasie ale typu słupek,nie szpilki!! 5) spódniczki do kolan w ksztalcie trapezu, materiałowe rozmiar M, (40x2 w pasie), tylko nie jeansowe! 6) nowe rajstopki, z ciekawymi wzorkami 7) NOWĄ koronkową bieliznę 8) spinki do długich włosów, jeśli macie coś sprawdzonego to chętnie podłapię od Was, bo juz nie wiem co z wloskami robic ;-) 9)ciekawe łańcuchy na szyję, ogólnie za ciuekawą biżuterię wszelkiego rodzaju ciekawe dla mnie dodatki będą również rozpatrzone ![]() 10) płaszczyk na jesień rozmiar M najlepiej chabrowy, czarny lub ciemny szary jak macie coś ciekawego to piszcie ![]() 11) spodnie ciemny jeans! w pasie 2x 40cm, dlugość ok 100cm 12) czarne spodnie w tych samych wymiarach co podalam wyzej ![]() 13) żakieciki różnego rodzaju (nie bardzo eleganckie) takie do jeansow ![]() 14) jakieś sexy koszule nocne , bądź komplety do spania, najlepiej z koronką, na biust 75 B ![]() 15) ramoneski !!!!!!!16) kardiany rozmiaru M lub duże S w różnych kolorkach - na masową skalę, UWIELBIAM! mam duzo ,ale tez duzoprzygarnę mogą być ala bolerka takie dlugosci do pasa albo rekawki 3/4 ![]() 17) ciekawe bluzeczki, rozmiar M trudno napisać konkretnie, muszą mnnie oczarować ![]() 18) eleganckie sukieneczki do kolanka, które można ubrać z białą bluzką i paseczkiem ![]() 19) białe bluzeczki, tez uwielbiam i kolekcjonuje ![]() !!!!!!!20) różne komplety np. beżowy typu żakiet + spódniczka w żadnym wypadku spodnie! ![]() |
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Dot.: Moja wish lista, oddam wiele! :)))
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.