|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Potargane włosy
cześć.
chciałbym się dowiedzieć, jaki żel do włosów da mi efekt potarganych włosów. fakt, moje włosy nie są za długie, mają kilka cm, może z 3-4, a przy bokach jeszcze troszkę krócej. niby włosy są krótkie, ale i tak nie wiem co z nimi zrobić, bo jak leżą to wyglądam jak jakiś idiota. ;d czy przy włosach o takiej długości można mówić o potarganych włosach, lub najlepiej, co byście mi poleciły? ![]() z góry dziękuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Potargane włosy
tez mam krotkie wlosy i lubie potargance
uzywam tego http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/280/7811.jpg biore troche tej gumy rozcieram w reku i "czochram "wlosy ![]()
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
jest taka pasta l'oreala ktora nazywa sie "out of bed" a wiec efekt jak po wyjsciu z lozka
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mi się wydaje, że żel niezbyt nadaje się do tego typu stylizacji. Na pewno lepsza będzie guma, a najlepiej pasta do włosów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Guma Joanny (brązowa) rewelacyjna, stosuje sama od kilku lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
l'oreal out of bed to totalna porażka ! kosztuje bardzo dużo, bo aż około 20zł a efekty są bardzo słabe. oceny klinetow byly słuszne, nie wiem co mnie podkusilo zeby to kupic. bezsens, nikomu nie polecam.
wypróbuję może tą pastę, mam nadzieje, ze chociaz troche mnie "zadowoli". ![]() guma joanny skleja włosy i wyglądają niezbyt ładnie, jakbym dawał tonę żelu na włosy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.