|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
pomysł na zaproszenie na 18.
nigdzie nie znalazłam takiegp watku o jaki mi chodzi. jesli istnieje to prosze mi podac link. z góry dzieki.
mace moze jakies pomysły jak zrobic , wręczyc zaproszenie?? chodzi mi o to , ze jak np. moje kolezanki dawały baloniki i do nich było przyczepione zaproszenie, gdzies na forum czytałam ,że jakies na płytach robia. ale jakie?? nie chodzi mi tutaj o wierszyk ale o sam pomysł. pomożecie??? ;**
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: pomysł na zaproszenie na 18.
Ja zaproszenia robilam zawsze sama tzn jakos tak do 16/17 bo pozniej wydawalo mi sie to glupie
ale... kupowalam ladne,'uroczyste' twarde kartki, na pierwszej stronie drukowalam np swoje zdjecie, w srodku pisalam tekst zaproszenia, ale nie taki zwykly- zapraszam na moje 10 urodziny w domu o 18.. Tylko wymyslalam cos smiesznego, albo przejdz sie do jakiegos papierniczego, a tampowinni miec cos ciekawego ![]() a dawanie balonikow, to takie hmm nie dla mnie, chodzic i dawac kazdemu balonika? Ja bym poprostu dala do reki bez zadnych udziwniem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.