|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Paul's girl
|
za drobiazg
Wątek nieaktualny
wszystkie poniższe kosmetyki oddam za 1-2 rzeczy i nie będę wybredna ![]() L'oreal Pure Zone Hydra Pure krem nawilżający przeciw przetłuszczaniu się skóry tubka 75 ml użyty raz, zostało 99% Avon Advance Techniques Odbudowująca maseczka do włosów bardzo suchych i zniszczonych 150ml, nowa, nieotwierana Celia Tonik Kolagen + nagietek 200ml, zostało 80% Rival de loop Pure Skin Tonik do twarzy (z alkoholem) 150ml, zostało 70% Edytowane przez istari Czas edycji: 2010-10-20 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: za drobiazg
coś za pure zone
![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=460722 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
L'oreal Pure Zone Hydra Pure krem nawilżający przeciw przetłuszczaniu się skóry tubka 75 ml użyty raz, zostało 99% , cos u mnie?
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za: Avon Advance Techniques Odbudowująca maseczka do włosów bardzo suchych i zniszczonych 150ml, nowa, nieotwierana i L'oreal Pure Zone Hydra Pure krem nawilżający przeciw przetłuszczaniu się skóry tubka 75 ml użyty raz, zostało 99% ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za dwa toniki?
![]()
![]() |
#8 | ||
Paul's girl
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może maseczka do włosów Avon?
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze dzis cos u mnie odswieylam watek
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
L'oreal Pure Zone Hydra Pure krem nawilżający przeciw przetłuszczaniu się skóry Celia Tonik Kolagen + nagietek Rival de loop Pure Skin Tonik do twarzy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Paul's girl
|
Cytat:
Cytat:
odpisałam u Ciebie |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.