|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
operacja
chcialabym sie dowiedziec czy jezeli mam w piersi guzka to moge powiekszyc sobie biust, guzek nie jest zlosliwy,mialam robiona biopsje, jest to gruczolako-wlokniak i sama zmiana ma ok. 5 mm, robie usg od roku co 3 miesiace i nic sie nie zmienia. Jezeli to jest istotne to mam 21 lat. Chcialabym sie rowniez dowiedziec czy ten guzek przy takiej operacji musialby byc usuniety?
pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
operacja
chcialabym sie dowiedziec czy jezeli mam w piersi guzka to moge powiekszyc sobie biust, guzek nie jest zlosliwy,mialam robiona biopsje, jest to gruczolako-wlokniak i sama zmiana ma ok. 5 mm, robie usg od roku co 3 miesiace i nic sie nie zmienia. Jezeli to jest istotne to mam 21 lat. Chcialabym sie rowniez dowiedziec czy ten guzek przy takiej operacji musialby byc usuniety?
pozdrawiam |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Re: operacja
Witam Pania,
W przypadku potwierdzenia przez onkologa tego rozpoznania zabieg powiekszenia piersi moze byc wykonany. Pomimo to korzystnie bylo by usunac zmiane podczas zabiegu, choc nie jest to bezwzglednie konieczne. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Re: operacja
Witam Pania,
W przypadku potwierdzenia przez onkologa tego rozpoznania zabieg powiekszenia piersi moze byc wykonany. Pomimo to korzystnie bylo by usunac zmiane podczas zabiegu, choc nie jest to bezwzglednie konieczne. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.